ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στο χέρι των παικτών το θέμα των προσφυγών.

Μέχρι τη Γενική Συνέλευση Νοεμβρίου η ΑΕΚ θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, με τα οικονομικά περιθώρια να στενεύουν. Νοιώθουν την αμφιβολία οι παίκτες, σκέφτονται διάφορα.

Τα οικονομικά δεδομένα του δικεφάλου είναι στον αέρα, με τους δύο μεγαλομετόχους της ομάδας να πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και ο άλλος... στους πρώην. Ο Νίκος Νοτιάς φαίνεται πως απέμεινε μόνος, μετά και την επιμονή του Πέτρου Παππά στην απεμπλοκή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ελληνοαμερικανός δεν έχει λύση στα χέρια του.

Και ανάμεσα σε όλα αυτά, εκτός από τον κόσμο που παρακολουθεί με μελαγχολία τις εξελίξεις, βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας, έχοντας ξεχάσει το χρώμα του χρήματος και σκεπτόμενοι όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαφυλάξουν το έννομο συμφέρον τους.

Στο χέρι τους η προσφυγή ή όχι

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να μπήκαν κάποια χρήματα (πολύ λίγα) στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι ικανά προκειμένου να μπλοκάρουν ή να αποτρέψουν την πιθανότητα προσφυγής.

Αρκετοί είναι οι παίκτες, (κυρίως οι μικρότεροι σε ηλικία) που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το οικονομικό θέμα, αλλά φυσικά στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, με τους μήνες που έχουν μείνει απλήρωτοι να έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο που υποτίθεται είναι νομικά αποδεκτό (τρεις μήνες) προκειμένου να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές να κάνουν προσφυγή.

Με τα παραπάνω δεδομένα, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, το θέμα για το αν κάνουν ή δεν κάνουν προσφυγή κατά της ΑΕΚ, είναι καθαρά προσωπική επιλογή των παικτών και μόνο.

Δεν έχουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση

Αρκετοί είναι από αυτούς που το σκέφτονται, όχι γιατί θέλουν να βρεθούν σε κάποια άλλη ομάδα ή οτιδήποτε, αλλά κυρίως για δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ομάδας.

Έχουν καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και πιστεύουν πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν είναι αυτός που ευθύνεται για την συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά κυρίως οι μέτοχοι του συλλόγου που έχουν σταματήσει τις πληρωμές και την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Γνωρίζοντας όλοι την λεπτομέρεια αυτή, δεν μπορούν να εμπιστευθούν έναν άνθρωπο (διοίκηση) ο οποίος δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει τα δεδομένα. Έτσι λοιπόν, η προσφυγή είναι μια πιθανή λύση που γυρνάει στα κεφάλια των ποδοσφαιριστών, ενδεχομένως ακόμα και για την περίοδο του Ιανουαρίου.

sport24.gr