ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στη Ρωσία με γεμάτο απουσιολόγιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε χωρίς προβλήματα στη Ρωσία με τον Νίκο Κωστένογλου να καταστρώνει τα πλάνα του για την Λοκομοτίβ (19.00-ΑΝΤ1) με γεμάτο απουσιολόγιο.

Η ΑΕΚ μπορεί ν' αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ την Πέμπτη (19.00-ΑΝΤ1) αλλά οι απεργίες στην Ελλάδα την ανάγκσαν να φύγει για τη Ρωσία από την Τρίτη.

 Η αποστολή έφτασε στη Μόσχα χωρίς κανένα πρόβλημα στις 20.30 και πλέον Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην τελευταία ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Κωστένογλου, ο οποίος σκέφτεται να ξεκουράσει τους Λεονάρντο-Βάργκας που έχουν τραβήξει όλο το κουπί στα τελευταία παιχνίδια. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει παράλληλα να προφυλάξει τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι το βαρόμετρο της Ένωσης καθώς το παιχνίδι στην Ρωσία και η Ευρώπη γενικότερα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Έτσι λοιπόν μια πιθανή ενδεκάδα με τους Ρώσους θα είναι ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Κοντοές, αμυντικό δίδυμο Μανωλάς - Κάλα, αριστερά Καράμπελας, κόφτης Γκέντσογλου, δεξιά του Βάργκας, αριστερά του Λαγός, και τριάδα Κάρλος Μπέλεκ και πιθανότατα Μπερνς ή Σιαλμάς.

Ο στόχος του προπονητή της Ένωσης, είναι οι παίκτες του μετά την θετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την ανεβασμένη ψυχολογία, να κρατήσει ίδιο στυλ παιχνιδιού (συγκέντρωση περισσότερο στα μετόπισθεν) και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

sport24.gr