ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στην Ολλανδία για την πρόκριση.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ,  η οποία αύριο αντιμετωπίζει την OCI Lions στον επαναληπτικό αγώνα για την 2η φάση του Κυπέλλου EHF. Η Ένωση είχε γνωρίσει την ήττα στο πρώτο ματς με 25-27, ωστόσο το σκορ αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό για τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη που δηλώνουν αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. 
 
Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους επί Ολλανδικού εδάφους με μια απογευματινή προπόνηση με τον προπονητή του «Δικεφάλου» να είναι ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε αυτές τις ημέρες.
 
Ο κ. Αρβανίτης περιμένει αύριο να δει από τους παίκτες του όλα αυτά τα στοιχεία που συζήτησαν και δούλεψαν στις προπονήσεις και σε καμία περίπτωση να μην επιτρέψουν τα δικά τους λάθη να δώσουν την πρόκριση στους Ολλανδούς. 
 
Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι πολύ καλό και οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ακράδαντα πως με μια καλή εμφάνιση και σίγουρα λιγότερα λάθη μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Τα δυο γκολ μπορεί να δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στην OCI Lions ωστόσο ακόμα όλα βρίσκονται στο χέρι των «κιτρινόμαυρων» κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Βακάλης: Ακόμα είναι στο χέρι μας
Κάτι τέτοιο άλλωστε τόνισε στο aek-live.gr και στην «Ώρα των Σπορ» και ο Γιώργος Βακάλης, ο οποίος σχολίασε πως η πρόκριση παραμένει ακόμα ανοιχτή. Ο νεαρός πλέι μέικερ της «Ένωσης» θα αποτελέσει σε ένα ακόμη παιχνίδι ένα από τα «βασικά» όπλα του Γιάννη Αρβανίτη. 
 
Με το πάθος και τον δυναμισμό του, θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στην Ολλανδία. Ο Βακάλης αναφερόμενος στο αυριανό ματς, σχολίασε πως είναι θετικό το γεγονός ότι ξέρουν πλέον τι έχουν να αντιμετωπίσουν αλλά και το πώς θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της αυριανής τους αντιπάλου. Αρχικά ο παίκτης της ΑΕΚ στάθηκε στο πρώτο παιχνίδι για το οποίο ανέφερε:
 
«Κατ’ αρχάς να πω πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν απόρροια των δικών μας λαθών στο τελευταίο πεντάλεπτο. Δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα των δυο τερμάτων που είχαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Οι Ολλανδοί δεν αποτελούν φόβητρο σαν ομάδα. Και πριν από το πρώτο ματς είχαμε ένα πολύ μικρό δείγμα αναφορικά με την εικόνα τους. Μας διευκολύνει επιπλέον όμως το γεγονός πως ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πώς να το εκμεταλλευτούμε» υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας:
 
«Οι Ολλανδοί έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τις δυνατότητες τους. Όσον αφορά εμάς υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να διορθώσουμε και τα οποία τα συζητήσαμε και τα δουλέψαμε αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις. Αν βελτιωθούμε στα τεχνικά αυτά θέματα και λίγο πιο καθαρό μυαλό έχουμε μεγάλες πιθανότητες για την πρόκριση. Οι αντίπαλοι έχουν ένα ισχνό προβάδισμα λόγω των δυο γκολ, ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοιχτά και η πρόκριση είναι στο χέρι μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

aek-live.gr