ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ειδική διαχείριση στους τρεις αρχηγούς.

Η ειδική διαχείριση του Κωστένογλου σε Λυμπερόπουλο, Δέλλα Γεωργέα και οι όροι της αποζημίωση του Χιμένεθ.

Όπως έχουμε πει και σε παλαιότερα κείμενα ο Νίκος Κωστένογλου από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην ΑΕΚ έχει διαδοχικά τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δείξει με τον τρόπο του πως όλοι οι παίκτες υπολογίζονται κανονικά και πως θα πάρουν τις ευκαιρίες τους κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αυτό που έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Κωστένογλου είναι να μιλήσει με τους έμπειρους Γεωργέα, Λυμπερόπουλο και Δέλλα, από τους οποίους ζήτησε να βοηθήσουν με την προσωπικότητα τους την ομάδα έτσι ώστε να βελτιωθεί και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μάλιστα στο μυαλό του 41χρονου τεχνικού υπάρχει η σκέψη να κάνει "'έξυπνη" διαχείριση των τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να τους έχει φρέσκους στα κρίσιμα παιχνίδια. Εξάλλου και οι τρεις αρχηγοί έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια κόπωσης.

Οι όροι του Χιμένεθ

Σύμφωνα με την "Κιτρινόμαυρη Ώρα" η συμφωνία του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ είναι αρκετά συμφέρουσα, αρκεί βέβαια η διοίκησης της Ένωσης να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της με τον Ισπανό.

Η αποζημίωση θα γίνει σε τρεις δόσεις που θα αγγίξουν τις 210.000 ευρώ η μία. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ καθυστερήσει αρκετά να τις αποπληρώσει, τότε αυτή θα αυξηθεί!

sport24.gr