ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δεύτερη ευκαιρία σε Ρίκκα.

Ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αντώνη Ρίκκα, και ο διεθνής μέσος εξετάζει το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ, με μειωμένες ωστόσο αποδοχές.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης έχει ξεκαθαρίσει πως προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, θέλοντας να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το….υλικό που έχει στα χέρια, κάτι που ανατρέπει τα δεδομένα στην περίπτωση του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος είχε τεθεί στο περιθώριο επί Μανόλο Χιμένεθ, έχοντας ειδοποιηθεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 25χρονος μέσος είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της θητείας του στον «Δικέφαλο», ωστόσο ένας σοβαρότατος τραυματισμός στο γόνατο τον έθεσε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Ρίκκα να δυσκολεύεται στην συνέχεια να βρει τον δρόμο προς την ενδεκάδα, ενώ παραχωρήθηκε και με την μορφή δανεισμού σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου ανοίγει...νέα προοπτική στον διεθνή χαφ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει πως τον υπολογίζει στα πλάνα του, περιμένοντας από τον ποδοσφαιριστή να αποδείξει την αξία του εντός αγωνιστικού χώρου.

Το συμβόλαιο του Ρίκκα προβλέπει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στις 250.000 ευρώ, και η διοίκηση της Ένωσης έχει προτείνει μείωση αποδοχών της τάξης του 35%, με τον παίκτη πάντως να εμφανίζεται θετικός και αποφασισμένος να...αρπάξει την ευκαιρία.

sportaction.gr