ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τομάς: "Περιμένω την ΑΕΚ"

Ο Ξαβιέ Τομάς μετακόμισε ήδη στην Αθήνα μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου και με δηλώσεις του τονίζει ότι περιμένει να του γίνει πρόταση από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κιτρινόμαυρη Ώρα", ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Βόλου ότι είναι ελεύθερος να φύγει και από την Παρασκευή βρίσκεται στην Αθήνα όπου μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του.

Πλέον βρίσκεται εν αναμονή προτάσεων για να δει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, είτε της Super League είτε κάποιας εκτός Ελλάδας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στην εφημερίδα ότι τον ενδιαφέρει αρκετά η προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

"Η ΑΕΚ είναι πάντα στις προτεραιότητές μου. Ακόμα δεν έχω επίσημη πρόταση αλλά οι επαφές μας ολοκληρώθηκαν και περιμένω να γίνει η πρόταση.

Μέχρι τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πέρα από το ότι εξετάζω όλες τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για μένα. Τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό", τόνισε ο Τομάς, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα με τους "ερυθρόλευκους" του Βόλου (δίδυμο στο κέντρο της αμυνας με τον Σανκαρέ), για να καταλήξει στις δηλώσεις του:

"Γνωρίζω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Ξέρω ότι υπήρξε αλλαγή προπονητή και περιμένω να δω τι θα γίνει".

Την ίδια ώρα, τα νέα δεν φαίνεται να είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ όσον αφορά στον Λεάντρο Άλβαρες, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον "Δικέφαλο" και έτσι αναμένεται τη Δευτέρα στην Τρίπολη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Αστέρα το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αρέσουν σε "Κωστέ" Μπαρτολίνι και Αργυρόπουλος

Αυτοί δεν είναι πάντως οι μοναδικοί παίκτες που κοιτάζει η Ένωση, με την εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" να αποκαλύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Νίκου Κωστένογλου για δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο (δεξί μπακ) και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (στόπερ), με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πολύ καλή άποψη για τους δύο παίκτες έχοντας συνεργαστεί μαζί τους στον Αστέρα, και την ΑΕΚ να χρειάζεται πάντως για την απόκτησή τους πέρα από το να βρει χρήματα, να τελεσιδικήσει και η απόφαση για υποβιβασμό των Αρκάδων.

sport24.gr