ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η υπόσχεση του «Γκούντι»

Είναι γεγονός πως ο Γκούντγιονσεν δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα, ωστόσο ο Κωστένογλου ποντάρει πολλά στην εμπειρία του εν όψει ΟΣΦΠ. Σε τετ α τετ που είχε ο τεχνικός της ΑΕΚ με τον Ισλανδό φορ, ο δεύτερος υποσχέθηκε πως θα καταφέρει να σκοράρει στο ντέρμπι του Σαββάτου (15/10).

«Θέλω να παίξεις τη μπάλα σου, πρέπει να ξέρω όμως πως μπορώ να σε αξιοποιήσω καλύτερα. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είσαι.

Κι εσύ πρέπει να ξέρεις όμως ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Πες μου τι σε απασχολεί και πως μπορώ να σε βοηθήσω για να βρεις τον εαυτό σου», φέρεται να είπε ο «Κωστέ» στον 33χρονο άσο στο περιθώριο της χθεσινής (10/10) προπόνησης, σε μια προσπάθεια να τον «ανεβάσει» ψυχολογικά.

«Θέλω να σκοράρω. Αυτά είναι τα ματς για τα οποία αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, θέλω να δω τους φιλάθλους μας να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Από το ντέρμπι αυτό οφείλουμε να αποχωρήσουμε από το γήπεδο νικητές και κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι' αυτό», ήταν η απάντηση του Ισλανδού που θα θελήσει να δώσει τις απαντήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

exedrasports.gr