ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τζανακάκη: Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Ανατόλια, εξελίχθηκε ιδανικά για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που πήρε την πρώτη νίκη και παράλληλα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα υπεροχής.

Αυτό ωστόσο που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας ήταν η παρουσία του κόσμου, που κατέκλυσε το «κλειστό» του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να ενισχύει την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου.

Πάνω από 1.000 Ενωσίτες δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του βόλεϊ αλλά όχι της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή του κλειστού του Ιωνικού Ν.Φ ως έδρα και τη νέα σεζόν, καθώς ο κόσμος δημιούργησε πραγματικά «καυτή» ατμόσφαιρα ενισχύοντας την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μίλησε και η Γεωργία Τζανακάκη σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: « Νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε καλύτερες». Σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και της δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα ήταν απλά φοβερή».

aek-live.gr