ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Νέος επενδυτής ή νέα φούσκα;

Σε διαρκή επαφή με ομογενή επιχειρηματία για να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό "σαφάρι" για την εύρεση νέων "παικτών" για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νοτιάς έχει βρει επενδυτή στην Νέα Υόρκη με επιχειρηματία που έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον να επενδύσει στην Ένωση.

Οι επαφές βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και είναι νωρίς ακόμη για να βγουν απτά συμπεράσματα, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και για την ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του αναλύει την υπάρχουσα κατάσταση της εταιρίας. Κάτι δηλαδή που σας είχε αναφέρει το aek-live.gr εδώ και καιρό.

Ο Χιώτης εφοπλιστής έχει εξηγήσει στον ενδεχόμενο νέο επενδυτή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Κιτρινόμαυροι και γενικότερα το οικονομικό αδιέξοδο που επικρατεί και οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες ώστε ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας να είναι πλήρως ενημερωμένος. Αυτές τις κινήσεις του Νοτιά τις γνωρίζει ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος βρίσκεται σε σε ανοιχτή γραμμή μαζί του για όλες τις εξελίξεις.

Το προφίλ του νέου επενδυτή δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως τονίζεται ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει το οικονομικό σθένος να σηκώσει το βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι δύο πλευρές για την ώρα κινούνται με σταθερά βήματα και προσοχή για την αποφυγή του ολοκληρωτικού οικονομικού κραχ της ΑΕΚ.

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένονται εξελίξεις, καθώς θα έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο οι συζητήσεις (πλησιάζει και η ΓΣ της Ένωσης) και θα έχει γίνει γνωστή και η ταυτότητα του νέου ενδεχόμενου επενδυτή.

aek-live.gr