ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Κέρδισε»… χάνοντας.

Κάθε ήττα για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι «δύσπεπτη», ειδικά αν έρχεται με τον τρόπο που η «Ένωση» έχασε χθες στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ.

Όμως αν μπορούν κάτι να αντλήσουν από το χθεσινό ματς οι «κιτρινόμαυροι» (αφού αυτό δεν είναι βαθμοί, ελπίδες πρόκρισης ή χρήματα από τα πριμ της UEFA) είναι αισιοδοξία για ένα καλύτερο «αύριο».

Η ΑΕΚ εμφάνισε -ειδικά στο πρώτο μέρος- καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην πέμπτη ομάδα του ρωσικού πρωταθλήματος (που απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Ζενίτ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε).

Παρά τα προβλήματα λόγω των σημαντικών απουσιών, αλλά και την… πρωτόγνωρη ενδεκάδα, μιας και πολλοί παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί ξανά μαζί, εμφάνισε ένα σύνολο με αρχή και τέλος -όπως έχει θέσει σαν στόχο από την πρώτη μέρα της δεύτερης θητείας του ο Νίκος Κωστένογλου. Κι αν ήταν πιο προσεκτική, όπως στις μεγάλες ευκαιρίες του «άσφαιρου» Μπέλεκ ή στο πρώτο γκολ που δέχτηκε σε μία στιγμιαία αδράνεια, αλλά και πιο τυχερή, όπως στη φάση του δοκαριού ή του πέναλτι που φαίνεται να μην έγινε ποτέ, ίσως θα μπορούσε να φύγει με κάτι περισσότερο από τις… εντυπώσεις από τη Μόσχα.

Ασφαλώς, αυτές δεν θα είναι αρκετές στη συνέχεια, αλλά για μία ομάδα που παρουσίαζε τόσο προβληματική εικόνα ως τώρα, αποτελούν -αν μη τι άλλο- έναν ικανό λόγο αισιοδοξίας. Ο Νίκος Κωστένογλου έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα. «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά σύντομα δεν θα μου αρκεί αυτό. Σύντομα θα θέλω και αποτελέσματα», τόνισε.

Στροφή στο πρωτάθλημα

Καλώς ή κακώς, το ευρωπαϊκό όνειρο για την ΑΕΚ «σβήνει» νωρίς. Αντίθετα, στο ελληνικό πρωτάθλημα η πορεία της είναι αν μη τι άλλο αξιόλογη και για να συνεχιστεί αυτό, είναι απαραίτητη η νίκη την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:15). Ο Νίκος Κωστένογλου πέρα από τη δεδομένη κούραση των παικτών από τον αγώνα και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών.

Πέραν των απουσιών των Γκούντγιονσεν, Κωνσταντόπουλου και (πιθανότατα) Γεωργέα, αλλά και του τιμωρημένου Μάκου, λαβωμένοι βγήκαν από τη μάχη της Μόσχας οι Κοντοές (διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο), Κάρλος, Γκέντσογλου και Καράμπελας (κάκωση στην αριστερή γάμπα). Η κατάστασή τους θα διαπιστωθεί σήμερα και ο 41χρονος προπονητής ελπίζει να μην προστεθούν και αυτοί στο ιατρικό δελτίο. Το παρήγορο είναι πως επανέρχονται Λυμπερόπουλος και Δέλλας.

sport-fm.gr