ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Με ενδιαφέρουν παίκτες της Σεβίλλης»

Επιβεβαίωσε για Κάλα, αλλά και για τους άλλους παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ από το ρόστερ της Σεβίλλης ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ενωσης μίλησε σε ισπανική εφημερίδα και δη στην «Orgullodenervion» και παραδέχθηκε πως οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται για ποδοσφαριστές των Ανδαλουσιάνων με τους οποίους συνεργαζόταν μέχρι πρότινος ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας.

«Για τον Κάλα; Και, βέβαια, ενδιαφέρομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ενωσης, ο οποίος αναμένει τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού της Σεβίλλης, Μαρθελίνιο Τοράλ στον αθλητικό διευθυντή, Μόντσι Ροντρίγκες, προκειμένου να κινηθεί άμεσα για να τους φέρει στην Ελλάδα. Και το λέμε αυτό, διότι ο Κάλα δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Χιμένεθ. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δυο περιπτώσεις που γλυκοκοιτάζει ο τεχνικός της Ενωσης για να φέρει στην Κυπελλούχο.

«Μας ενδιαφέρουν αρκετοί παίκτες της Σεβίλλης, αλλά έχουμε επίγνωση των ορίων μας», συμπλήρωσε ο Χιμένεθ αναφερόμενος ουσιαστικά και στα οικονομικά δεδομένα των «κιτρινόμαυρων» που για ακόμα μία σεζόν αναμένεται να ακολουθήσουν πολιτική λιτότητας στο ποδοσφαιρικό τους τμήμα.

Οσο για τους Ακόστα και Χοσέ Κάρλος, ο «El Arahal» ήταν ξεκάθαρος, αφού, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, είναι δυο ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν, αλλά θα εξαρτηθούν πολλά και από τα σχέδια της Σεβίλλης.

Σύντομα, λοιπόν, ο Χιμένεθ αναμένεται να τα πει με τον Μόντσι Ροντρίγκες, αν δεν το έχει, ήδη, κάνει, προκειμένου να δει, αν θα πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή από τους Ανδαλουσιάνους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, πάντως, δείχνει διάθεση να κινηθεί δυναμικά στην ισπανική αγορά για να βρει καλές και οικονομικές λύσεις για την Ενωση της επόμενης περιόδου με παίκτες που γνωρίζει αρκετά καλά.


sentragoal.gr