ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Λιτότητας συνέχεια στην ΑΕΚ

Μετά το αίσιο τέλος με την περίπτωση του Σάνελ Γιάχιτς ο οποίος πήρε μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ, οι κινήσεις στο σχέδιο λιτότητας που “τρέχει” η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να έχουν και συνέχεια.

Σειρά πλέον παίρνει μεταξύ άλλων η υπόθεση του Σεμπάστιαν Σάχα στον οποίο θα γίνει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα, με θεαματική μείωση αποδοχών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τα 550.000 ευρώ που παίρνει σήμερα θα του προταθεί νέο συμβόλαιο με αποδοχές 350.000 ευρώ, κάτι που δύσκολα θα αποδεχθεί ο Αργεντινός άσος.

Από εκεί και πέρα έχει γίνει κρούση στον Νταντόμο να πάρει 70.000 και να αποχωρήσει από την ομάδα με τον παίκτη να ζητάει κάτι παραπάνω προκειμένου να κάνει πράξη την επιθυμία της διοίκησης.

Σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ρότζερ Γκερέιρο ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα με αποδοχές 590.000 ευρώ το χρόνο και ζητά να του καταβληθούν τα μισά για να αποχωρήσει, πρόταση που δεν πρόκειται να αποδεχτεί η ΑΕΚ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, μετά τις αποχωρήσεις των Μπλάνκο, Σκόκο, Έντερ,Νασούτι και Γιάχιτς, τα έξοδα της ΠΑΕ έχουν μειωθεί αισθητά.

Στα μεταγραφικά και σε ό,τι αφορά την υπόθεση Μπέλεκ, οι κιτρινόμαυροι αναμένουν υπογεγραμμένο το συμφωνητικό από την Ουντινέζε, το οποίο ενδέχεται να αποσταλεί από την ιταλική ομάδα την Πέμπτη (23/06).

Τέλος αναφορικά με τις περιπτώσεις των Κάλα και Χοσέ Κάρλος, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να επανέλθει η ΑΕΚ με βελτιωμένες προτάσεις. Ο πρώτος εφόσον συμφωνήσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος και αν αποκτηθεί θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.  

contra.gr