ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κληρώνει για Μπέλεκ, Τσουκαλά.

Μπορεί η περίπτωση του Στιβ Μπέλεκ να πήρε το ΟΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ, για να την προχωρήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να μην προκύπτει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Oλα συγκλίνουν ότι στις αρχές της εβδομάδας άνθρωπος που λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Ενωσης θα έχει την καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ουντινέζε, προκειμένου να συμφωνήσουν για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες φέρνουν να υπάρχει και άλλη ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα της ιταλικής ομάδας, γεγονός που ασφαλώς και δεν είναι ο καλύτερος οιωνός. Το ατού που φέρεται να έχει η ΑΕΚ είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε ένα γνώριμο γι' αυτόν περιβάλλον, διευκολύνοντας έτσι την άμεση προσαρμογή του.

Εν τω μεταξύ, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι επαφές της ΑΕΚ με την Παλέρμο για την απόκτηση ως ελεύθερου ή δανεικού του 19χρονου δεξιού μπακ χαφ Σωκράτη Τσουκαλά. Το όνομα του τελευταίου βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ, καθώς οι πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Αρναρ Γκρέταρσον είναι θετικές.

exedrasports.gr