ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τελείωσε του Μπέλεκ.


Η τέταρτη μεταγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Στιβ Μπέλεκ, ο 18χρονος Καμερουνέζος επιθετικός της Ουντινέζε, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου (μετά τους Μαρούδη Μπουγαΐδη, Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Σιαλμά), που με τον ετήσιο δανεισμό του από την ιταλική ομάδα καλύπτει σε ένα ποσοστό την «τρύπα» που υπάρχει στην επίθεση μετά την αποχώρηση των Ισμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο.

Η μεταγραφή ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί χθες, ωστόσο, επειδή οι Ζέβρες την ίδια μέρα τελείωσαν την πώληση των Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα στη Γιουβέντους (η Μεγάλη Κυρία είχε οψιόν αγοράς των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και την ενεργοποίησε), η υπόθεση του Μπέλεκ μεταφέρθηκε για σήμερα το πρωί.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε, Φαμπρίτσιο Λαρίνι, όσο και ο μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ στην Ιταλία, Τίτι Ρότζερ Καμαρά, επιβεβαίωναν χθες πως το θέμα θα τελειώσει σήμερα, καθώς οι δύο ομάδες και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει σε όλα. Χαρακτηριστική, εξάλλου, ήταν η ατάκα του Καμαρά όταν τον ρωτήσαμε αν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Ναι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στην Ελλάδα»!

exedrasports.gr