ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Παίζει» του Ακόστα για ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Αργεντίνος επιθετικός της Σεβίλλης είναι από τους εκλεκτούς του Μανόλο Χιμένεθ για «αντί-Σκόκο».

 

Στην ΑΕΚ αναζητούν τον αντικαταστάτη του Νάτσο Σκόκο μετά την αποχώρηση του και αυτό το θέμα θα είναι προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ενωσης θα προσπαθήσει να πάρει από την Σεβίλλη με την μορφή δανεισμού τον Λαουτάρο Ακόστα. Ο 23χρονος Αργεντίνος είναι περιφερειακός επιθετικός και έχει περίπου το ίδιο στυλ με τον Σκόκο.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής ο Ακόστα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 στην Σεβίλλη, αλλά φέτος έπαιξε μόλις 10 ματς πρωταθλήματος και 3 για το Κύπελλο Ισπανίας (1 γκολ και 2 ασίστ), έχοντας 4 συμμετοχές μόλις ως βασικός. Την σεζόν 2009/10 έπαιξε σε 7 ματς, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε 10  (1 γκολ).

Πριν πάει το καλοκαίρι του 2008 στην Ανδαλουσία ο Ακόστα έπαιζε στην πατρίδα του με την φανέλα της Λανούς. Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν βρίσκει χώρο στην επίθεση της Σεβίλλης, θέλει να συνεργαστεί με τον Χιμένεθ, τον οποίο εκτιμά πολύ και είχε εκφραστεί και τον Ιανουάριο με πολύ καλά λόγια για τον προπονητή της ΑΕΚ όταν «έπαιξε» ξανά το όνομα του.

 Ωστόσο, τώρα αναμένεται να γίνει πιο δυναμική κίνηση για να αποκτηθεί ως δανεικός από την ΑΕΚ ο βραχύσωμος επιθετικός (1,68μ.).


aek365.gr