ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στο στόχαστρο ο Ντάνι

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητά λύσεις από την ισπανική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον επιθετικό της Ουέλβα, Ντάνι, να βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές της ΑΕΚ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Eξέδρα", o 29χρονος Ισπανός επιθετικός μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Ρεκρεατίβο Ουέλβα και οι "κιτρινόμαυροι" βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση απόκτησής του, από τη στιγμή που το ετήσιο κασέ του μόνο απαγορευτικό δεν είναι (120.000 ευρώ).

Η ομάδα με την οποία έχει συνδέσει την καριέρα του ο παίκτης είναι αναμφισβήτητα η Μπέτις, με το "Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα" να είναι το σπίτι του για δέκα χρόνια (μέσα στο διάστημα αυτό υπήρχαν και οι δανεισμοί του σε Κάντιθ και Έλτσε), ενώ αν και δεν θεωρείται γκολτζής ολκής, έχει μείνει στη μνήμη των Σεβιγιάνων για ορισμένα ιστορικά του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Ο λόγος φυσικά για το νικητήριο γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας το 2005 απέναντι στην Οσασούνα αλλά και για αυτό της νίκης κόντρα στην Τσέλσι σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (1-0), ενώ έχει σκοράρει και στο "Μπερναμπέου" τη σεζόν 2006-07 με αντίπαλο τη Ρεάλ για το θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 29χρονου φορ, θεωρείται παίκτης που αρέσεκεται να κινείται μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο οποίος σκοράρει με το κεφάλι, ενώ στα μειονεκτήματά του είναι ότι έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του τρεις σοβαρές επεμβάσεις λόγω προβλημάτων στα γόνατα.


sport24.gr