ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Περιμένουν το... δώρο του Χιμένεθ.

Η αλήθεια είναι ότι σε παρόμοια κατάσταση, εν καιρό μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ έχει ξαναβρεθεί. Όχι ακριβώς σε τόσο κακή, αλλά υπήρξαν καλοκαίρια που δεν... έβγαινε. Και σε τέτοιες περιόδους υπήρχαν περιπτώσεις που είχε δεχτεί διάφορα... δώρα, είτε από ενεργούς μετόχους, είτε από πρώην παράγοντες (π.χ. Μελισσανίδης).

Σε κάτι αντίστοιχο ευελπιστούν και αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ομάδας, έτσι ώστε να κάνουν το κάτι παραπάνω στο μεταγραφικό παζάρι. Μόνο που αυτή τη φορά δεν βασίζονται σε κάποιον παράγοντα, αλλά στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός βρίσκεται στην χώρα του για διακοπές, αλλά συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εκμεταλλευόμενος τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην ομάδα του, την Σεβίλλη, προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να «δανείσουν» στην ΑΕΚ ορισμένους ποδοσφαιριστές, που ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά.

Οι βασικοί του στόχοι, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι άλλοι από τους Χουάν Κάλα και Χοσέ Μπερνάρντο, αλλά και τον Νταβίντ Πριέτο. Και οι τρεις είναι κεντρικοί αμυντικοί, με τον πρώτο να μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο των μετόπισθεν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όμως, γνωρίζουν ότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός «παλεύει» και κάποιες άλλες περιπτώσεις, κάνοντας λόγο για... εκπλήξεις.

Παράλληλα, βέβαια, το όνομα που έχει στην Ισπανία ο Μανόλο Χίμενεθ, κάνει την ΑΕΚ αρεστή και σε ορισμένους συμπατριώτες του, οι οποίοι αρέσκονται στην ιδέα να συνεργαστούν μαζί του. Παίκτες, δηλαδή, όπως ο Κίνι, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την Αλκορκόν και μετά θα μπορεί να σκεφτεί το μέλλον του ή ο επιθετικός της Ουέλβα, Ντάνι. 

Όπως και να ’χει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται καθημερινά σε επαφή με τον Μανόλο Χιμένεθ και περιμένουν με... αγωνία τα νέα του, για τις όποιες εξελίξεις στις υποθέσεις που έχει αναλάβει ο ίδιος. 
 
the player.gr