ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΑΕΚ

Σε μια κίνηση αντίθετη με το κλίμα των τελευταίων ημερών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προέβη η ΠΑΕ ΑΕΚ που έστειλε το Κύπελλο που κατέκτησε στον μικρό φίλο της ομάδας που νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μοναδα Ελπίδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ομάδας της ΑΕΚ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - «ΕΛΠΙΔΑ», ένας μικρός φίλος της Ένωσης, ζήτησε απ΄όλους την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του δικεφάλου του υποσχέθηκαν πως θα το κάνουν και μάλιστα θα του πήγαιναν την κούπα να την δει. Σήμερα, ήρθε η πράξη της υπόσχεσης καθώς το Κύπελλο Ελλάδας μετέβει στο νοσοκομείο Ελπίδα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιώργο Κωνσταντινίδη, να δίνει το τρόπαιο στα χέρια του μικρού ΑΕΚτζή.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο μικρός φίλος (πραγματικός ήρωας) ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε με το Κύπελλο στα χέρια, με τον κ. Κωνσταντινίδη να του υπόσχεται και άλλους τίτλους.

Πραγματικά μια αξιέπαινη κίνηση από την ομάδα της ΑΕΚ, που μας θυμίζει για λίγο τι σημαίνει αθλητισμός, εν αντιθέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τη "δυσοσμία" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

sport24.gr