ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Παίρνει Χέλγκασον η ΑΕΚ.ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ:ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ.

Η Ένωση θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση του 22χρονου Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον, που προορίζεται ως μια καλή εναλλακτική λύση στην άμυνα.

 

 

Ο Άρναρ Γκρέταρσον αναμένεται να βρεθεί σήμερα στη Δανία, για να παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων της Ισλανδίας, με τη διοργανώτρια χώρα, ωστόσο -όπως προκύπτει από τις πληροφορίες μας, τις τελευταίες ώρες- η αποστολή του θα είναι πιο συγκεκριμένη...

Ο Γκρέταρσον ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ, σε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, να προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον, για τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη.

Τόσο για τα προσόντα του, όσο και για τα περιθώρια βελτίωσής του. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, θ' αποτελέσει -εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ομάδα του, τη Μπρέινταμπλικ- μια καλή εναλλακτική λύση (μαζί με τον Μπουγαϊδη) για το κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου», πίσω από τη βασική γραμμή που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα στελεχώνεται από τους Κάλα, Δέλλα και Μανωλά.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, από τη στιγμή που ο Γκρέταρσον πήρε το «οκ» για να «τελειώσει» τη μεταγραφή.

aek365.gr