ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πως ο Νοτιάς γύρισε την πλάτη στην αδειοδότηση!

Δεν μπορείς να έχεις παράπονο από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ξοδέψει περίπου 30 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του κόστους για την κατασκευή του προπονητικού στα Σπάτα) για την ΑΕΚ. Αλλά από την άλλη πως μπορούν στην ΠΑΕ να μην νιώθουν ενοχλημένοι από τη στάση του η οποία έθεσε σε κίνδυνο την αδειοδότηση της ομάδας;

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αρνήθηκε να καταβάλλει το απαιτούμενο ποσό, το οποίο μάλιστα ήταν κατά πολύ μειωμένο από αυτό που αναλογεί στο μετοχικό ποσοστό του.

Αντιθέτως ο Πέτρος Παππάς ήταν και πάλι συνεπής (ως όφειλε βέβαια ως συνιδιοκτήτης) στην προσπάθεια να βγει το φίδι από την τρύπα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δύο μήνες πριν, όταν εκείνο το περίφημο έμβασμα του Νοτιά δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα on time, ήταν ο άνθρωπος που κάλυψε την τρύπα πληρώνοντας ουσιαστικά για δύο!

Αρκετές ημέρες μετά από την καταληκτική ημερομηνία, η ΠΑΕ έλαβε από τον Νοτιά ένα πολύ μικρότερο ποσό από εκείνο που περίμενε, ευτυχώς όμως για την ΑΕΚ ο Παππάς είχε φροντίσει να καλύψει τον έτερο μεγαλομέτοχο ο οποίος είναι εμφανές πλέον ότι ενεργεί ως... απλός Supporter.
 
Το εναλλακτικό σχέδιο


Την ώρα που τίθεται εσωτερικό θέμα παραίτησης της διοίκησης για μία συνομιλία που όντως είναι ενοχλητική, αλλά ουδεμία σχέση έχει με τα στημένα (ενώ άλλοι παράγοντες ομάδων που είναι σαφώς πιο μπλεγμένοι περνούν... βασιλικά χάρη στη στήριξη συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε.) δίχως να αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που βιώνει η ΑΕΚ ως εταιρεία από κακοδιαχειρίσεις προηγούμενων προέδρων, στην ΠΑΕ είχαν πάρει τα μέτρα τους για να αποφύγουν ένα τυχόν αιφνίδιο εμπόδιο.


Γνώριζαν ότι ο Νοτιάς δεν χαρακτηρίζεται από μία ακολουθία λόγων και πράξεων τους τελευταίους μήνες, γι αυτό και είχαν έτοιμο το plan b το οποίο βέβαια αφορά σε διακανονισμούς που είχαν επιτευχθεί και η ΠΑΕ ήλπιζε ότι δεν θα ενεργοποιούσε αν ο Νοτιάς βοηθούσε με αυτό το 1 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε να αποστείλει βοηθώντας την ΑΕΚ να σταθεί καλύτερα στα πόδια της σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο.


Ας μην ξεχνάμε ότι δεν πληρώνει ενοίκιο...


Πλέον το ποσό αυτό θα το στερηθεί σταδιακά η εταιρεία αφού θα περικόπτεται από τα έσοδά της ώστε να καταβάλλεται στους διακανονισμούς που έχουν επιτευχθεί. Στην ΠΑΕ δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τη στάση του Νοτιά ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να βάλει ούτε ευρώ στο μέλλον.


Ωστόσο δεν μπορούν και να παραγνωρίζουν ότι η Ένωση στεγάζεται πλέον σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο για το οποίο θα έπρεπε να πληρώνει υψηλό ενοίκιο (περισσότερα από 600.000 ευρώ το χρόνο) σύμφωνα με τη σύμβαση με τη ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε., συμφερόντων του Νίκου Νοτιά.


Ως σήμερα η ΠΑΕ δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ και ο Νοτιάς δεν έχει βάλει ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό κανενός ζητώντας τα συμφωνηθέντα. Το αν θα αλλάξει στάση στο μέλλον είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε...

sport24.gr