ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΕΚ: το τελικό «ανανέωσε ή φέρε πρόταση» στον Μανωλά Μεγάλη η οικονομική διαφορά με τον 20χρονο στόπερ που θα κληθεί να απαντήσει οριστικά ως την Κυριακή.

Αν ο Μανωλάς αρνηθεί και την τρίτη πρόταση της ΑΕΚ, τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης θα του ζητήσει να προσκομίσει πρόταση αγοράς από ομάδα του εξωτερικού

Ως την ερχόμενη Κυριακή η ΠΑΕ ΑΕΚ θα γνωρίζει αν θα μπορεί να στηρίζεται στον Κώστα Μανωλά για τα επόμενα τρία χρόνια και συγκεκριμένα ως το καλοκαίρι του 2014 ή αν θα πρέπει να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο! Μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει...

Η σημαντική οικονομική διαφορά των δύο πλευρών (συνολικά αγγίζει τις 400.000 ευρώ) δεν πρόκειται να γεφυρωθεί αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει υποχωρήσεις και εκ του αντιθέτου επιμείνει στην αντιπρότασή του η οποία αφορά τριετές συμβόλαιο αντί 400.000 ευρώ τον χρόνο!

Η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ προέβλεπε συνολικές απολαβές 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους στόχων, ωστόσο εκ της ΠΑΕ προκύπτει ότι θα κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση στον 20χρονο στόπερ. Η οποία θα του εξασφαλίζει πάγιες αποδοχές 270.000 ευρώ για κάθε ένα από τα επόμενα τρία χρόνια, συν μπόνους στόχων τα οποία θα κυμαίνονται από 30 ως 60.000 ευρώ.

Εν συνόλω δηλαδή η προσφορά της ΑΕΚ θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ με την προϋπόθεση όμως ότι η ρήτρα πώλησης του ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό θα οριστεί στα 5 εκατ. ευρώ και όχι στο 1,5 εκατ. όπως ζητεί ο Μανωλάς. Το «buy-out» για ελληνικές ομάδες έχει συμφωνηθεί την τελευταία φορά στα 15 εκατ. ευρώ.

Αν ο Μανωλάς αρνηθεί και αυτή την πρόταση (η οποία θα είναι η τρίτη που θα του έχει κατατεθεί από τον περασμένο Ιανουάριο ως σήμερα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ), τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης θα του ζητήσει να προσκομίσει πρόταση αγοράς του από ομάδα του εξωτερικού.

Στην περίπτωση άρνησης του Μανωλά, θα αναζητηθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του στην ευρωπαϊκή και κοινοτική αγορά, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν θα υπολογίζεται από τον προπονητή της ΑΕΚ για την ερχόμενη σεζόν.

Με το σκεπτικό ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί στο εξής να βασίζεται σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούν να διαπραγματευτούν τη μεταπήδησή τους σε άλλη ομάδα προκαλώντας αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού ως γνωστόν ο ελληνικός Τύπος αρέσκεται σε τέτοιου είδους σενάρια. Αλλωστε στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν την πληροφόρηση ότι τον Μανωλά έχει ήδη προσεγγίσει ο Ολυμπιακός.
 
 
tovima.gr