ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Επιμένει για Ακόστα.

Το κενό που άφησε ο Νάτσο Σκόκο, στο δημιουργικό-εκτελεστικό κομμάτι, είναι τεράστιο και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Λαουτάρο Ακόστα.

 

Η περίπτωση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού της Σεβίλλης, είχε "παγώσει" προσωρινά, καθώς η Ένωση, παρά τη συναίνεση της ομάδας της Ανδαλουσίας, η οποία παραχωρεί δανεικό τον παίκτη, δεν μπορούσε με τα οικονομικά της δεδομένα, να καλύψει το κασέ του Ακόστα (περίπου 450.000 ευρώ). Το διαφαινόμενο... ξεφόρτωμα των συμβολαίων, των Σάχα και Γκερέιρο (αναμένονται σύντομα εξελίξεις), ενδεχομένως να επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει την αποφασιστική κίνηση, καθώς ο Ακόστα αποτελεί το διακαή πόθο του Χιμένεθ. 

Ο Ισπανός προπονητής, που κρατά "ζεστό το φλερτ", βλέπει στο προφίλ του Αργεντίνου, τον παίκτη που θα διατηρήσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ, κάτι από τη λάμψη του Σκόκο. Δηλαδή, ενέργειες με έμπνευση, υψηλή τεχνική και αποτελεσματικότητα, στοιχεία που διακρίνουν τον -διεθνή με την Αργεντινή- Λαουτάρο Ακόστα. Και που είναι άκρως απαραίτητα στην ομάδα, από τη στιγμή που πουλήθηκε ο Νάτσο. 

aek365.gr