ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τελευταία ευκαιρία για Αρναρ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οχι πως αμφιβάλλει κανείς για την εντιμότητα, τις αγνές του προθέσεις και την εργατικότητά του.

Αλλα είναι γεγονός πως στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Ενωση το πρόσημο στον απολογισμό της δουλειάς του Αρναρ Γκρέταρσον δεν κρίνεται θετικό. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να πιστωθεί καμία μεταγραφή, ενώ έχει χρεωθεί αρκετές αποτυχίες με κορυφαία αυτή του φιάσκου με την απόκτηση του Γιον Φιόλουσον.

Βεβαίως, για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Σταύρου Αδαμίδη, δεν είχε την οικονομική στήριξη που απαιτεί η θέση του για να έχει επιπλέον διαπραγματευτικά ατού. Γι' αυτό και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, κλείνοντας τα αυτιά του σε όσους εντός και εκτός ΠΑΕ τον συμβούλευαν να δώσει τέλος σε αυτή την συνεργασία, αποφάσισε να προβεί στην ανανέωσή της και να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία μέχρι το Σεπτέμβρη.

Βλέπετε, το συμβόλαιο του Γκρέταρσον εκπνέει στο τέλος του μήνα, με τον Αδαμίδη να τον στηρίζει και να του προτείνει την επέκταση της συνεργασίας για τρεις μήνες. Οσο διαρκεί δηλαδή η μεταγραφική περίοδος με τον Ισλανδό τεχνικό διευθυντή να κρίνεται μετά εκ νέου. Οπως άλλωστε και όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, με τον Αδαμίδη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα και να σημειώνει στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας: «Ολοι πρέπει να κρίνονται. Τα μεγάλα συμβόλαια και οι λογικές δημοσίων υπαλλήλων έχουν τελειώσει για την ΑΕΚ».


sentragoal.gr