ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ FINAL 4 Η ΑΕΚΑΡΑ!!


Η ομάδα χάντμπολ της "Ένωσης" επικράτησε με 18-24 στα Χανιά και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου...

Για άλλη μια φορά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κράτησε ψηλά τη σημαία του "Δικέφαλου".


Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση μέσα στα Χανιά, όπου επιβλήθηκαν με 24-18 του τοπικού Κύδωνα στον προημιτελικό του Κυπέλλου και πλέον πήραν την πρόκριση για το Final-4 της διοργάνωσης. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο "Δικέφαλος" πήρε διαφορά και πέτυχε το στόχο του.


Ως είθισται, ο εκπληκτικός κόσμος της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός. Περίπου 250 φίλοι της "Ένωσης" ήταν παρόντες στις κερκίδες του κλειστού των Χανίων και μετέτρεψαν το γήπεδο σε... Νέα Φιλαδέλφεια. Παρών ήταν κόσμος από όλα τα μέρη της Κρήτης, όπως επίσης από Χαλκίδα, Σέρρες και Αθήνα. Στο αγωνιστικό μέρος, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα, ενώ ο Δημήτρης Καφφάτος ήταν ο... φόβος και ο... τρόμος των αντιπάλων του, κάνοντας σωρεία από εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Εκπληκτική απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι είχε ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου που πέτυχε 6 γκολ, ενώ επιθετικά βοήθησαν αρκετά οι Βελιτσιάνος και Τσαούσης. Σταθερά καλός ο Βακάλης, ενώ ο Μπακαούκας αυτή τη φορά πέτυχε μόλις 3 γκολ, χωρίς ωστόσο αυτό να στοιχίσει στην ομάδα. Με το που τελείωσε ο αγώνας, ο Χριστόφορος Μπακαούκας ως αρχηγός της ΑΕΚ, αφιέρωσε τη νίκη στον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελο και τα δύο νεογέννητα παιδιά του (δίδυμα).

Δεκάλεπτα: 2-3, 6-8, 9-10 (ημίχρονο), 12-16, 16-19, 18-24
Διαιτητές: Παντιός – Τσάνας
Δίλεπτα: 4-3
Πέναλτι: 2/7-3/7

Κύδων Χ. (Ζ. Πετρονίγεβιτς): Κοκότσκα 4, Γκρισάνοφς 1, Φίλιτς, Σ. Κοκολοδημητράκης 2, Ν. Κοκολοδημητράκης 6, Κρετόνοβιτς 2, Σταμπουλής 1, Μπιτσάκης, Ξανθουδάκης 2, Πουλιδάκης, Καστανάκης, Γεωργιάδης, Κουζανίδης.
 
ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Καφφάτος, Στρμπατς 3, Μπακαούκας 3, Μεγαλοοικονόμου 6, Βελιτσιάνος 5, Τζόροβιτς, Βακάλης 3, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Ασαρίδης, Τσαούσης 4, Σομπιρακούλ, Τσίνγκης.