ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το ματς με τον Εργοτέλη βρίσκεται στο μυαλό των παικτών της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου των "κιτρινόμαυρων". 

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς ο Εργοτέλης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως υπενθυμίζει με ομιλίες συνεχώς στους παίκτες του.

"Ο Εργοτέλης είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που ητάν ποτέ. Είναι πολύ επικίνδυνος, όπως έδειξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να μην χαλαρώσουμε καθόλου. Να συνεχίσουμε με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα, του τελευταίου διαστήματος. Χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να την πάρουμε.

Για τον κόσμο είναι πολύ σημαντικό να κερδίζει η ομάδα. Και για μας όμως, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο μας για να μας δώσει δύναμη, όπως σύνέβη και στο παιχνίδι με τον Άρη
", τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Ωρα των σπορ".

Ο Μπάγεβιτς έδειξε στους παίκτες τις αδυναμίες του Εργοτέλη, ανέλυσε τις φάσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη.

Σάχα ή Αραμπατζής;

Δύσκολη απόφαση για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς... Ο Σάχα προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, ο Αραμπατζής ωστόσο ήταν ο ποδοσφαιριστής - αποκάλυψη για την ΑΕΚ μέσα στο 2010 κι εν πολλοίς ένας από τους βασικούς λόγους που η Ένωση "έχτισε" το αήττητο των οκτώ συνεχόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα.

Από τις τελευταίες προπονήσεις δεν προκύπτει ότι ο προπονητής έχει καταλήξει σε απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Αραμπατζής ήταν έτοιμος την περασμένη Κυριακή, τότε θα ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα αντί του Σάχα για να υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία.

Η εμφάνιση του Αργεντινού στο ματς με τον Άρη περιέπλεξε την κατάσταση, ωστόσο η λογική λέει ότι ο Μπάγεβιτς θα προτιμήσει τον Αραμπατζή ακριβώς επειδή βρέθηκε εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού κι όχι επειδή δεν ήταν καλός σε κάοιο από τα ματς που έπαιξε. Τουναντίον ήταν η ευχάριστη έκπληξη για την ΑΕΚ, τον προπονητή και τον κόσμο της.

Προπόνηση και αποστολή


Οι ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο με αγώνα του επόμενο αντιπαλού τους Εργοτέλη και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Ο Νίκος Γεωργέας αισθάνθηκε και σήμερα ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπεία, μοιραία αποκλείστηκε από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα. Θεραπεία ακολούθησε και ο Νίκολας Άρτσε, που υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.