ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..!

Στην ΑΕΚ εκφράζουν την πεποίθηση ότι η ομάδα θα μπορούσε να διαγράψει καλύτερη πορεία τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν αήττητοι στα τελευταία ντέρμπι που έδωσαν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ θεωρούν ότι η ομάδα στάθηκε άτυχη στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Η «Ένωση» έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σταθόπουλου και ο Βασίλης Δημητριάδης πήγε στα γραφεία των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα. «Έσπρωχνες συνέχεια τον Παναθηναϊκό», είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας και εστίασε τις ενστάσεις του στα σκληρά μαρκαρίσματα που έγιναν στον Νάτσο Σκόκο.

Ο Δημητριάδης εξέφρασε την άποψη ότι το «τριφύλλι» θα έπρεπε να τελειώσει με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι, αλλά ο κ. Σταθόπουλος έδειξε μεγάλη επιείκεια στον τρόπο που αντιμετώπισε τους «πράσινους». Τη χθεσινή ισοπαλία η «Ενωση» την οφείλει σε μεγάλο ποσοστό στον Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος σε δέυτερο σερί ντέρμπι έκανε μεγάλη εμφάνιση.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε το σουτ του Σισέ, ακούμπησε την μπάλα στο δοκάρι του Σαλπιγγίδη και έκανε μία απίστευτη απόκρουση στο σουτ του διεθνούς επιθετικού που πήγαινε μέσα και το έβγαλε με απίθανο τρόπο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα (σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και έκαναν αρκετά αμυντικά λάθη.

Ο Γιάχιτς συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσει. Αυτά είναι με Skoda Ξάνθη (εντός), Πανθρακικό (εκτός), Άρη (εντός) και Εργοτέλη (εντός).

Με επίδεσμο στο αριστερό χέρι αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο τερματοφύλακας της «Ενωσης» φαίνεται πως έχει υποστεί κάκωση και σήμερα θα γίνει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πάντως, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, καθώς και ο ίδιος φεύγοντας από το γήπεδο έδειξε να είναι καλά. Ελαφρά τραυματίες έφυγαν και οι Αλβες (διάταση στο γαστροκνήμιο), Μαντούκα (τράβηγμα στον δεξί γλουτιαίο), όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι:

Αιχμές για τις τακτικές του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό άφησε ο Ράφικ Τζεμπούρ, μετά το τέλος του αγώνα. «Αν ήμασταν καλύτεροι στην τακτική φέτος, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος φορ και πρόσθεσε: «Είχαμε και εμείς ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, απλώς ο Παναθηναϊκός είχε 1-2 ευκαιρίες παραπάνω από εμάς. Ξέραμε ότι έχει δυνατή μεσαία γραμμή. Η διαφορά από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο ψηλά την άμυνα και πως ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συμπαγής. Εμείς δεν έχουμε διαφορά από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η μοναδική είναι ότι οι άλλες δύο ομάδες προπονούνται σε πολύ καλύτερο αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια, ο Γαλλοαλγερινός φορ τόνισε: «Στην αρχή μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε όμως και όπως ήταν λογικό γυρίσαμε λίγο πίσω. Ωστόσο πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και σιγά σιγά προσπαθούμε να μειώσουμε τη διαφορά.

Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, αυτό που μας μένει είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα μπορούσαμε να πούμε σήμερα πως είχαμε και την τύχη με το μέρος μας που δεν είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Από την άλλη, όμως, θα προτιμούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία κι ελπίζω στη συνέχεια να πάμε πιο καλά και να παίρνουμε τις νίκες ώστε να ανεβούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα
».

Από την πλευρά του, ο Νάτσο Σκόκο υπογράμμισε: «Ισως να έπρεπε να μην κλειστούμε τόσο πολύ. Ισως αυτό να έφταιγε που δεν νικήσαμε». Οσον αφορά τον ίδιο, ο Αργεντινός δήλωσε: «Εγώ θέλω να τα δίνω όλα για να βοηθώ την ΑΕΚ. Πάντα ήμουν ήρεμος. Δυστυχώς, έχω το πρόβλημα με τους κοιλιακούς-προσαγωγούς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω».

Ο Γιάννης Αραμπατζής ανέφερε: «Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και διαφορετικό σε σχέση με αυτό με τον Ολυμπιακό, γιατί ο Παναθηναϊκός πίεζε πιο πολύ. Προηγηθήκαμε και μετά οπισθοχωρήσαμε για να κρατήσουμε το σκορ. Μετά το 1-1 προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Κρατήσαμε την ισοπαλία.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Νιώθω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και συνεχίζω τη σκληρή δουλειά που κάνω καθημερινά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της, που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ
».