ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ..

Δεδομένη θεωρεί πλέον ο Σταύρος Αδαμίδης την πρεδροποίηση του. Ο 36χρονος δικηγόρος, που σήμερα δεν θα δώσει τελικά το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παρότι είχε πει στον πρόεδρο Δημήτρη Χατζηχρήστο ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να είναι στο "IMPERIAL", και θα μείνει στο Λονδίνο επειδή, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ο διακανονισμός με την Morgan Stanley για το δάνειο. Μάλιστα ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ διαβεβαίωσε ότι ξεπεράστηκαν σχεδόν όλα τα προβλήματα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ και θα διοικεί με τους δικούς του όρους. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα εκπροσωπεί και θα χειρίζεται τις μετοχές των Νοτιά και Παππά και το ποσοστό του θα ξεπερνάει το 51% αν προστεθούν σε αυτές και οι μετοχές των φίλων του που φέρονται αποφασισμένοι να καλύψουν με ένα ποσό τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ την αύξηση του Μ.Κ. Ο Αδαμίδης φέρεται να έχει αποσπάσει την οριστική έγκριση των μετόχων για εν λευκώ διοίκηση και ως τεκμήριο αυτής της εν λευκώ στήριξης θα είναι η παραχώρηση των μετοχών των κυρίων Νοτιά και Παππά. Στην περίπτωση αυτή το νέο Δ.Σ δεν θα περιλαμβάνει τον Νίκο Θανόπουλο αφού πλέον ο κ. Νοτιάς φέρεται να εμπιστεύεται απόλυτα τον Σταύρο Αδαμίδη ο οποίος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του. Μάλιστα οι δύο άντρες φέρονται να έχουν σχεδόν συμφωνήσει στον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ θα αξιοποιήσει το προπονητικό κέντρο που κατασκευάζει ο Νίκος Νοτιάς στα Σπάτα και βέβαια για τους οικονομικούς όρους της σύμβασης.
Οσον αφορά τις μετοχές των κυρίων Γκούμα και Χατζηιωάννου και αυτές όπως φαίνεται θα καταλήξουν στον Αδαμίδη αφού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να τις πάρει. Ολοι οι μέτοχοι που θα στηρίξουν Αδαμίδη αναμένεται να συμβάλουν οικονομικά για να βγει η χρονιά και να καλυφθούν τα δάνεια και έχουν αποσπάσει την δέσμευση του 36χρονου δικηγόρου ότι την επόμενη σαιζόν δεν θα χρειαστεί να βάλουν ούτε ευρώ. Η επόμενη χρονιά θα βγει με τα 5.000.000 που φέρονται έτοιμοι να βάλουν οι δύο νέοι μέτοχοι και με τα έσοδα της χρονιάς.
Τέλος ο Αδαμίδης φέρεται να έχει αποσπάσει την εξουσιοδότηση να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές θέλει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε η ομάδα της επόμενης σαιζόν να είναι 100% δικής του επιλογής σε όλα τα επίπεδα.

 Θέμα Morgan Stanley:

Άλλος ένας βραχνάς αναμένεται να φύγει από τις πλάτες της ΑΕΚ. Η πλευρά των μετόχων άφηνε να εννοηθεί ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Morgan Stanley.
Η εκτίμηση των μετόχων είναι ότι το τελικό ποσό θα κλείσει η συμφωνία θα είναι περίπου στα 3 εκατ. ευρώ (το ομολογιακό δάνειο φτάνει αυτή την στιγμή στα 6,4 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους). Αυτό που απομένει είναι και η τελική απάντηση του χρηματοπιστωτικό οργανισμού, ώστε να επισημοποιηθεί η ανάληψη της προεδρίας από τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο 36χρονος δικηγόρος έχει πλέον βεβαιωθεί για τις προθέσεις των μετόχων, που συνεχίζουν τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Ήδη ο Πέτρος Παππάς έδωσε 1,3 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ο Νίκος Νοτιάς έδωσε 250.000 ευρώ για να καλυφθεί μία δόση της αποζημίωσης του Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Έτσι, πλέον δεν αποκλείεται ακόμη και από την ερχόμενη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με κάθε επισημότητα.