ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Νικολαϊδης: «Είμαστε καβάλα στ’ άλογο’»

 
Η ΑΕΚ βρισκόταν πριν ένα μήνα κοντά στον υποβιβασμό στην Α2, όμως μέσα σε τρεις αγωνιστικές σημείωσε ισάριθμες νίκες και, πλέον, έχει ως στόχο της την οκτάδα στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο σαββατιάτικος αγώνας κόντρα στον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, προσφέρει την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να μπουν πιο γερά στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου στόχου και ο Μάκης Νικολαΐδης τόνισε πως στόχος της ομάδας του αυτήν τη στιγμή είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

«Εκεί που είμαστε έτοιμοι για τη «βουτιά» στην Α2 κατηγορία, εκεί που όλοι μας είχαν καταδικασμένους σε υποβιβασμό, με τρεις νίκες αναστράφηκε όλο το σκηνικό, όλο το κλίμα. Πλέον, είμαστε «καβάλα στ’ άλογο» και δεν είναι λίγοι αυτοί που μας έχουν και για οκτάδα. Αναμφισβήτητα, θεωρώ ότι η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα είναι σαφώς για υψηλότερη θέση, ωστόσο, στον αθλητισμό παίζουν ρόλο και οι εξωγενείς παράγοντες.
Μερικές φορές δεν σου έρχονται όπως τα περιμένεις, για αυτό και πρέπει να παλεύεις ασταμάτητα. Είτε λοιπόν, συνεχίζαμε να κινδυνεύουμε, είτε έχουμε σωθεί και στρέφουμε το βλέμμα μας για ψηλότερα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει τα δίνουμε όλα σε κάθε αναμέτρηση. Εξ αρχής, έχω πει ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να πράττουμε σε κάθε ματς είναι να παρουσιαζόμαστε συγκεντρωμένοι, με πάθος και ενθουσιασμό και, κυρίως, να βελτιωνόμαστε μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Αυτά τα στοιχεία προσπάθησε να μας τα μεταφέρει, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Μηνάς Γκέκος. Αφομοιώσαμε πλήρως τους στόχους που έθεσε και ακολουθήσαμε κατά γράμμα τα όσα μας ανέφερε. Αυτό, άλλωστε, μπορεί να αποδειχτεί τόσο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε, όσο και με τις νίκες που κατακτήσαμε σε κρίσιμα παιχνίδια. Πλέον, κοιτάμε το ματς με τον Κολοσσό, μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και σοβαρότητα, κάτι που φαίνεται από τη συνεχόμενη ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Στα αγωνιστικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία, υπό το βλέμμα των Μηνά Γκέκου, Θανάση Παπαχατζή, Ζιάγκου και Λινοξυλάκη. Οι Μάκης Νικολαϊδης και Άκης Νικολαϊδης γυμνάζονται κανονικά, αφού ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν στο πέλμα και τον τετρακέφαλο αντίστοιχα.


πηγη:sport-fm