ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Θρακομακεδόνες ανάγκασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προβεί σε αλλαγή του χώρου των προπονήσεων! Έτσι, αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ θα γυμναστούν στο Πολυδένδρι.

Έχουν ειπωθεί πολλά για τον αγωνιστικό χώρο στους Θρακομακεδόνες, ωστόσο τα χειρότερα δεν είναι αυτά που λέγονται αλλά αυτά που συμβαίνουν... Ο τραυματισμός του Νέμεθ στην προπόνηση της Τρίτης ήταν απόρροια της... λάσπης που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες έχουν τραυματιστεί ή φεύγουν με πολύ βαριά τα πόδια... Και δεν είναι μόνο των σκληρών προπονήσεων αλλά λόγω του επιεικώς άθλιου αγωνιστικού χώρου, κάτι που έχουν τονίσει πολλοί «κιτρινόμαυροι»!

Χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα με τον Σκόκο, όταν είχε πρωτοέρθει στην ΑΕΚ.  Ο Ριβάλντο του είχε βγάλει συρτή πάσα, η μπάλα βρήκε κάπου και πήρε ψηλοκρεμαστή πορεία περνώντας πάνω από τον Αργεντίνο που κοίταζε λες και είδε εξωγήινους...

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα προπονηθεί αύριο στο Αθλητικό Κέντρο Πολυδενδρίου, ωστόσο το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί και για περισσότερο καιρό. Ο αγωνιστικός χώρος στους Θρακομακεδόνες έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ από τις βροχές των τελευταίων ημερών και είναι ακατάλληλος για προπόνηση!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Στο Αθλητικό Κέντρο Πολυδενδρίου θα πραγματοποιηθεί η αυριανή προπόνηση της ομάδας, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους Θρακομακεδόνες. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 15.00 και θα είναι κλειστή».