ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΕΚ..

Στο Πολυδένδρι είχε προγραμματιστεί η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ λόγω του... βούρκου στους Θρακομακεδόνες, αλλά έγινε στο βουνό τελικά. Τι δοκίμασε ο Μπάγεβιτς.

Ολα ξεκίνησαν χθες όταν ο Μπάγεβιτς απογοητευμένος από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Θρακομακεδόνες ζήτησε να προπονηθεί η ομάδα σε άλλο χώρο και επιλέχθηκε το γήπεδο στο Πολυδένδρι. Ωστόσο από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και εκεί ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα επιβαρημένος με αποτέλεσμα να αποφασιστεί τελικά η προπόνηση να γίνει στους Θρακομακεδώνες!

Εκεί ο Σέρβος τεχνικός έκανε και τις πρώτες του δοκιμές για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Μπάγεβιτς δούλεψε πάνω στο σύστημα 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποίησε κάποια στιγμή και στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, και οι 11 που ήταν στους βασικούς ήταν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Μάκος, Γιάχιτς, Σκόκο, Χέρσι, Λεονάρντο, Μπλάνκο.

Πολλά προβλήματα
Για την ΑΕΚ υπάρχουν πολλά προβλήματα για το ματς της Κομοτηνής. Ο Καφές είναι τιμωρημένος, οι Μαντούκα και Κουτρομάνος έκαναν θεραπεία και εν συνεχεία έτρεξαν με τον Πανταζή, ο Αραούχο έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έτρεξε μόνος του, ενώ ο Νέμεθ έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Η κατάσταση των δύο τελευταίων θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Σε ότι αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ, τα συμπτώματα της ίωσης του αναπνευστικού είναι σε ύφεση και ο ποδοσφαιριστής έκανε προληπτικά ενδυνάμωση στο γυμναστήριο. Επίσης, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο του Ναυπλίου.

Τέλος, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Ισμαέλ Μπλάνκο, θα παρευρεθεί την Παρασκευή στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη.


gazzetta.gr