ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Αντίθετη για Λαμία η ΑΕΚ

Στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκιοπούλειο θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ Ανδρών όπως αποφάσισε η ΟΧΕ, κατόπιν συνεννόησης με το δήμο Λαμίας.
Το Κύπελλο Ελλάδας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 29-30 Μαΐου 2010 με τους ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στον έναν ημιτελικό και Βριλήσσια - Δούκας στον άλλον. Η μόνη ομάδα που έχει εκδηλώσει ως τώρα αντιδράσεις ήταν η ΑΕΚ, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας για δύο ημέρες οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην πόλη.
Η κυπελλούχος Ελλάδας ΑΕΚ σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι από την Αθήνα, το να μοιραστεί η απόσταση είναι ένα θέμα που δεν πρέπει καν να τεθεί διότι πέρυσι η ομάδα μας και ο Διομήδης Αργους ανέβηκαν να αγωνιστούν στην πόλη των Σερρών, από την Αθήνα και το Αργος αντίστοιχα, ενώ οι άλλες δυο ομάδες ήταν από τη Βέροια και το Κιλκίς που είναι σχεδόν δίπλα στις Σέρρες, απόφαση την οποία δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα.
Με τη διοργάνωση στην Αθήνα μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων. Επίσης θα χρειαστεί να μετακινηθούν μόνο οι οπαδοί μιας ομάδας, γεγονός που διευκολύνει και το έργο της αστυνομίας».

πηγη¨goal news