ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΟΧΗ ΑΔΑΜΙΔΗ

Και πρόεδρος και μεγαλομέτοχος θα είναι ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να πάρει στα χέρια του το 40% των μετοχών, καθώς εκεί θα φτάσει το ποσοστό του με τις μετοχές των Πέτρου Παππά και Γκίκα Γκούμα-Πόλυ Χατζηιωάννου.

Η επικείμενη συμφωνία με τη Morgan Stanley αναμένεται να φέρει νέες αλλαγές στα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας θα αναλάβει κι επίσημα πρόεδρος έχοντας στη κατοχή του το 40% των μετοχών, αφού οι Παππάς- Γκούμας-Χατζηιωάννου έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν το καλοκαίρι παραχωρώντας τις μετοχές τους στον  εν δυνάμει πρόεδρο.

Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει εισροή ρευστού από τους μετόχους, της τάξεως των 7-10 εκατ. ευρώ για να κλείσει η «τρύπα» που υπάρχει στα ταμεία και να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν, αλλά κι ένα μέρος αυτών της επόμενης περιόδου. Όσο για τους επενδυτές που έχει ήδη βρει ο Αδαμίδης (Καπετανάκης, Στραγάλης) αναμένεται να βάλουν χρήματα στη ΠΑΕ μετά την άνοιξη σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της ομάδας, ο Σταύρος Αδαμίδης θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Στόχος είναι τη νέα σεζόν η ΑΕΚ να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει πλάνο ώστε να παραμείνουν στην ομάδα όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα ποδοσφαιριστών (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαντούκα), ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές στόχος θα είναι η απόκτηση 3-4 παικτών που θα μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερο σε σχέση με τους 13 που αποκτήθηκαν φέτος.

Επίσης, πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να προστατεύσει την ομάδα σε επίπεδο διαιτησίας, αλλά και να «τρέξει» τις υποθέσεις με το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο. Τέλος, υπάρχει και το θέμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον εν δυνάμει πρόεδρο να μην επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας.  Για την επόμενη σεζόν θεωρείται απίθανη η συνέχιση της συνεργασίας με τον 62χρονο προπονητή κι όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα αναθέσει την τεχνική της ηγεσία σε ξένο προπονητή.