ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Εξόντωση της ΑΕΚ στους -60!

 Χειρότερα δεν γινόταν για την ΑΕΚ! Τα χρέη προς συμβόλαια αθλητών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν έσφιξαν τη θηλιά γύρω από το λαιμό του τμήματος, που οδεύει όχι μόνο προς την Α2 αλλά και προς τη διάλυση.
Η ομάδα της ΑΕΚ κρέμεται από μια κλωστή στην Α1 δίνοντας μάχη επιβίωσης                                                
Η ομάδα της ΑΕΚ κρέμεται από μια κλωστή στην Α1 δίνοντας μάχη επιβίωσης.
Ο αθλητικός δικαστής Δημήτρης Λευκός τιμώρησε την ΑΕΚ με αφαίρεση τριών βαθμών στους 20 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα 2009-10 για τη βεβαίωση παραβάσεων με τις τελεσίδικες αποφάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που αφορούν τις περιπτώσεις των αθλητών Μαρτσέλο Σάκι και Γιάννη Κυριακίδη.

Kαι ο Καζάζης!
Αναβλήθηκε η εκδίκαση των υποθέσεων των οφειλών της ΑΕΚ προς τους αθλητές Στάθη Ντονά, Γιώργου Ουτζή, Σταύρου Κατσεναβάκη για να προσκομιστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η σχετική έκθεση, ενώ πλησιάζουν και οι υποθέσεις του Αμερικανού Μπράτφορντ για 42.000 ευρώ και του προπονητή Δημήτρη Καζάζη για 33.000 ευρώ!
Μετά την απόφαση αυτή η ΑΕΚ τιμωρείται με αφαίρεση 60 βαθμών (3 Χ 20 αγωνιστικές). Στη βαθμολογία υπολογίζεται -40, αφού η ΑΕΚ έχει πάρει μέχρι στιγμής 20 βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Χρέος 140.000 ευρώ
Μόνη ελπίδα της ΑΕΚ είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, αφού προηγουμένως εξοφλήσει τους έξι αθλητές και τον ένα προπονητή με συνολικό ποσό 140.000 ευρώ. Το ποιος θα βάλει το ποσό αυτό είναι το πρώτο μεγάλο πρόβλημα. Το δεύτερο είναι εάν το ΑΣΕΑΔ κάνει δεκτή την ένσταση στο σύνολό της ή θα αφαιρέσει 9 βαθμούς από την ΑΕΚ, δηλαδή για τους αγώνες που έδωσε μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε στις 3 Φεβρουαρίου.

Στον «αέρα» η Α1
Μετά την εξέλιξη αυτή τινάζεται στον αέρα και το πρωτάθλημα, αφού εάν δεν εκδοθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, δεν είναι δυνατό να γίνουν τα πλέι άουτ. Εάν μηδενιστεί η ΑΕΚ, μπαίνει στο παιχνίδι και ο Φοίνικας, ο οποίος μάλιστα δεν είναι αδιάφορος στο ματς που έρχεται στη Σύρο κόντρα στην ΑΕΚ και από το πουθενά ελπίζει σε παραμονή. Ακόμα και να αφαιρεθούν στην ΑΕΚ 9 βαθμοί πάλι μπαίνει στο παιχνίδι ο Φοίνικας, αλλά και η Κηφισιά.
Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στην ΕΣΑΠ. Υπάρχει δυσαρέσκεια για την καθυστερημένη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ μετά τα νέα δεδομένα θα ζητήσει την παρέμβαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ώστε το ΑΣΕΑΔ να επισπεύσει τις διαδικασίες και να εκδικάσει άμεσα την υπόθεση, διότι θα τιναχθεί στον αέρα όλο το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Το παράδειγμα Παπαδόπουλου!
«Δυστυχώς σήμερα η ΑΕΚ πληρώνει τα λάθη των διοικήσεων Ανατολιωτάκη και Κουρέπη. Ο Ανατολιωτάκης την Τρίτη μάς έχει κάνει δικαστικά μέτρα για να μην εισπράττουμε τις επιχορηγήσεις. Μπήκαμε στην ΑΕΚ για να δώσουμε λύσεις. Ή θα βρούμε τα 140.000 ευρώ ή το τμήμα θα μπει σε περιπέτειες. Εστω και τώρα είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε αυτά τα χρήματα και θα δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ.
Κάνω έκκληση σε όλους και ειδικά στην ΠΑΕ να μας βοηθήσει για να μη διαλυθεί το τμήμα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημήτρης Χατζηχρήστος, ενώ ήταν καθησυχαστικός για τους παίκτες της σημερινής ομάδας: «Αυτά είναι χρέη προηγούμενων διοικήσεων. Οι παίκτες της σημερινής ομάδας δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Κανέναν δεν συμφέρει να διαλυθεί η ΑΕΚ και πρέπει να δουν όλοι και να κριθούν γιατί φτάσαμε ως εδώ».
Η ΑΕΚ στο παρελθόν γλίτωσε ανάλογη τιμωρία όταν ο αείμνηστος Χρήστος Παπαδόπουλος είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ ότι είχε εξοφληθεί και το ίδιο ίσως κάνουν τώρα και οι παίκτες εφόσον εξοφληθούν.

πηγη:goal news 26/02