ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

"Αξιότιμοι Κύριοι, Αφού ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, το προηγούμενο Σάββατο 20/02/2010, θέλουμε με την παρούσα επιστολή να μοιραστούμε μαζί σας, τις σκέψεις - προτάσεις μας εν όψει του Final-4. Εκτιμούμε λοιπόν, πως το Final - 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα 29-30 Μαϊου 2010, πρέπει να διεξαχθεί στην Αθήνα για τους παρακάτω λόγους:

• Επειδή οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι από την Αθήνα, το να μοιραστεί η απόσταση είναι ένα θέμα που δεν πρέπει καν να τεθεί, διότι πέρσι η ομάδα μας και ο Διομήδης Αργους ανέβηκαν να αγωνισθούν στην πόλη των Σερρών, από την Αθήνα και το Αργος αντίστοιχα, ενώ οι άλλες δυο ομάδες ήταν από τη Βέροια και το Κιλκίς που είναι σχεδόν δίπλα στις Σέρρες, απόφαση την οποία δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα. Με την διοργάνωση στην Αθήνα, μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων. Επίσης θα χρειαστεί να μετακινηθούν μόνο οι οπαδοί μιας ομάδας γεγονός που διευκολύνει και το έργο της αστυνομίας.

• Επειδή ο ένας ημιτελικός αγώνας είναι μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ, προκύπτει εύλογα το θέμα της ασφαλόύς διεξαγωγής του συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και του final 4 γενικότερα, με οπαδούς όλων των ομάδων στο γήπεδο. Εκτιμούμε ότι μόνο ένα μεγάλο Αθηναϊκό γήπεδο (ΟΑΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΕΦ κλπ) μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη ασφαλεια, με την συνδρομή της Αστυνομικής διεύθυνσης της πρωτεύουσας, η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις και σαφώς ασύγκριτα μεγαλύτερη από την Αστυνομική Αρχή μιας μικρότερης Πόλης. Να υπενθυμίσουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση στο Μπάσκετ, είχε διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα κρούσμα βίας, το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις ομάδες Α.Ε.Κ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκο και Ηρακλή και με τους οπαδούς και των τεσσάρων ομάδων ταυτόχρονα στο γήπεδο.

• Είναι μοναδική ευκαιρία για το αγαπημένο μας άθλημα, μέσω της διοργάνωσης του Final 4 να «μπει» σε ενα μεγάλο γήπεδο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, από τα οποία δυστυχώς έχει εξωβελιστεί. Το συγκεκριμένο διήμερο δεν υπάρχει άλλη αθλητική δραστηριότητα σε ομαδικό άθλημα και είναι απόλυτα βέβαιο ότι οποιοδήποτε γήπεδο θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο. Με σωστή διαφήμιση εκτός από φιλάθλους των 4 ομάδων θα έρθει και κόσμος από τον ευρύτερο χώρο του αθλήματος, παιδιά από σχολεία που τόσο τα έχουμε ανάγκη, αλλά και κόσμος ουδέτερος που δεν έχει σχέση με το άθλημα που πάντα όμως θέλει να παίρνει μια γεύση από μεγάλες διοργανώσεις στους ασφαλείς χώρους των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

• Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να συνδράμει και η Πολιτεία, παραχωρόντας ένα από τα Ολυμπιακά της Ακίνητα με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση αν όχι καθόλου, για την προώθηση του αθλήματος. Άλλωστε στον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας που ανακοινώθηκε προβλέπεται επιπλέον χρηματικό ποσό όταν πρόκειται να γίνουν τέτοιου τύπου διοργανώσες.

• Τέλος από μια τέτοια διοργάνωση σε μεγάλο γήπεδο και με πολύ κόσμο, είναι μια καλή ευκαιρία να υπάρξουν και έσοδα από διαφημίσεις, χορηγούς, τηλεοπτικό χρόνο κλπ που θα είναι βάλσαμο για την Ομοσπονδία αλλά και για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν. Εκτιμώντας ότι, θα λάβετε σοβαρά υπόψη τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας έτσι ώστε να επιτευχθεί η ασφαλής διεξαγωγή του final 4 και να μιλάμε στο τέλος για μία γιορτή του αθλήματος και τίποτε άλλο. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοηθεια σχετικά με οργάνωτικά ή όποια άλλα θέματα προκύψουν, προς το σκοπό αυτό.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Για την Α.Ε.Κ
Το Δ.Σ"