ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο X-Factor Κάρλος.

Για το ταλέντο και το χαρισματικό αριστερό πόδι του έχουν να το λένε ακόμα στη Σεβίλλη. Ο λόγος για τον Χοσέ Κάρλος.
Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ, (ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στη δεύτερη ομάδα και αργότερα τον προώθησε στην πρώτη ως προπονητής της) υπερθεμάτιζε για τις δεξιότητές του, οι Ισπανοί θεωρούσαν ότι θα εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα θα έφερνε στο ταμείο της ομάδας αρκετά εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του. Ίσως και διψήφιο νούμερο...

Ωστόσο τα χρόνια αυτά πέρασαν και ο Κάρλος αντί να βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα (ή τέλος πάντων σε κάποιον άλλον σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο), είναι εδώ στη Σλοβενία και κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ.

Προτεραιότητά του ωστόσο παραμένει το να βρει κάποια στιγμή ένα συμβόλαιο σε μικρομεσαία ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν (γι αυτό και απέφυγε με ντρίμπλα την επιμονή της κιτρινόμαυρης διοίκησης για συμβόλαιο διετούς διάρκειας) αφού η Σεβίλλη τον άφησε ελεύθερο και μόνο ομάδες της Β΄Ισπανίας έδειξαν ενδιαφέρον (και μάλιστα όχι ιδιαίτερα ζωηρό) για την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερο ψυχισμό ο οποίος χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Στη Σεβίλλη επιμένουν ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο στο βαθμό που έκαναν άλλα παιδιά της ηλικίας του (όπως για παράδειγμα ο Χεσούς Νάβας και ο Ντιέγο Καπέλ) και γι αυτό δεν εξελίχθηκε και δεν κατάφερε να βρει μόνιμη θέση στην πρώτη ομάδα.

Ο Χιμένεθ τα γνωρίζει όλα αυτά και επιχειρεί να τον επαναφέρει. Ως σήμερα δείχνει να το καταφέρνει αρκετά καλά και ο ίδιος ο Κάρλος παρουσιάζεται ευδιάθετος και πρόσχαρος αν και είναι φανερό ότι πρόκειται για ιδιαίτερα κλειστό χαρακτήρα. Γι αυτό και ο Ισπανός προπονητής ψάχνει συνεχώς τρόπους να τον φέρει κοντά με τους συμπαίκτες του, να τον κάνει να νιώσει άνετα στην πρώτη εκτός Ισπανίας ποδοσφαιρική περιπέτειά του.

Ο Κάρλος είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία η ΑΕΚ καθώς πρόκειται για παίκτη ο οποίος από τα λίγα που μας έχει δείξει ως σήμερα, είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι φως φανάρι όπως λέμε...

contra.gr