ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Μίτσελ"

Αποτελεί τον διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μίτσελ αποφάσισε να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο μάνατζερ του για την ελευθέρας του και την απόφαση του.

Ο Ισπανός μέσος της Μπέρμιγχαμ, μπορεί να αγωνίστηκε για περίπου 4 μήνες στην ΑΕΚ, αλλά έδειξε από την πρώτη μέρα την ποιότητα του με αποτέλεσμα ο Χιμένεθ να τον εμπιστεύεται τυφλά για το κέντρο που θέλει να χτίσει.

Η πίεση και η θέληση του Μανόλο τελικά φαίνεται πως ευδοκιμεί, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, στην "Sportday", ο Μίτσελ θα μείνει ελεύθερος μέχρι την Δευτέρα και στη συνέχεια θα υπογράψει στην ΑΕΚ, χάνοντας και λεφτά!

"Ο Μίτσελ θέλει ΑΕΚ λόγω Χιμένεθ"

Ο Χέλου Ροντρίγκεθ εμφανίστηκε αισιόδοξος και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, όσον αφορά το μέλλον του Μίτσελ στην ΑΕΚ. "Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι σε 3-4 μέρες θα έχει μείνει ελεύθερος ο Μίτσελ και θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα από τη Δευτέρα", δήλωσε αρχικά ο Ροντρίγκεθ και αποκάλυψε για το συμβόλαιο:

"Ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και θα ήθελα να γίνει ξεκάθαρο αυτό, ότι έρχεται λόγω της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι ευτυχισμένος μ' αυτόν τον προπονητή και γι' αυτό πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ΑΕΚ, μολονότι χάνει 300.000 λίρες συγκριτικά με το συμβόλαιο που έχει στην Αγγλία".

"Θα έρθει με λιγότερα, γιατί είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή έδειξε χαρούμενος με την παρουσία του στην ΑΕΚ και αυτό επεσήμανε για ακόμα μια φορά ο μάνατζερ του, τονίζοντας πως μόλις μείνει ελεύθερος ο παίκτης, θα έρθει στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ.

"Πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιες υποθέσεις μέχρι να οριστικοποιηθούν, αλλά έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ και αυτή τη φορά πιστεύω ότι είμαστε πραγματικά κοντά στον στόχο μας. Νομίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει μείνει ελεύθερος και μετά θα έρθω στην Αθήνα για να επικυρώσουμε τη συμφωνία με τον Αρναρ (Γκρέταρσον), όπως έχουμε πει.

"Στην Μπέρμιγχαμ λάμβανε 1 εκατ. λίρες, αλλά στην ΑΕΚ θα υπογράψει με λιγότερα. Δεν τον απασχολεί, όμως, που θα έρθει με λιγότερα χρήματα, γιατί στην Αγγλία δεν είναι ευτυχισμένος, ενώ στην ΑΕΚ είναι. Θέλει να μείνει στην λόγω της παρουσίας του Χιμένεθ", δήλωσε ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου.

Υπογράφει με 500.000 το χρόνο

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χέλου Ροντρίγκεθ, ο Μίτσελ θα υπογράψει στην ΑΕΚ με ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 500 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ αποκάλυψε τις απολαβές του στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα 1.150.000 ευρώ μεικτά, με τις καθαρές (άνευ φόρων) αποδοχές του Μίτσελ να αγγίζουν στο Νησί τις 700.000 ευρώ.

sport24.gr