ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«Τελειωμένοι» Γκερέιρο, Λεονάρντο και Μπερνς.

Στην ΑΕΚ έχουν προκύψει εκ νέου μεταγραφικές εκκρεμότητες. Όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να βγουν οι κιτρινόμαυροι στην αγορά, αν πρώτα δεν βρεθούν λύσεις για... διαζύγια. Και αν πάει το μυαλό σας μόνο στον Γκερέιρο ο οποίος ταξίδεψε στην Σλοβενία όντας ήδη «τελειωμένος» από τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, κάνετε λάθος.

Υπάρχουν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται στο Τόπλιτσε, αλλά στην ΑΕΚ απεργάζονται τον τρόπο που λύσουν την συνεργασία μαζί τους. Πρόκειται για τον Λεονάρντο και τον Μπερνς. Δυο παίκτες που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόντουσαν από τον Χιμένεθ με το τέλος της περσινής σεζόν. Και που προφανώς ο Ισπανός τεχνικός δεν άλλαξε γνώμη στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στο Τόπλιτσε.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Σλοβενία, θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να αποχωρήσουν άμεσα και ο Λεονάρντο και ο Μπερνς αλλά και φυσικά ο Γκερέιρο. Το ιδανικό για την ΑΕΚ θα ήταν να παραχωρηθούν και να μπει και ένα μικρό ποσό στο ταμείο. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τότε θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η λύση για διαζύγιο. Πάντως το σίγουρο είναι πως θα περιμένουν στην ΑΕΚ αυτές τις αποχωρήσεις, για να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εξτρέμ.

Παίρνει Στάμου

Μπορεί από τους πιτσιρικάδες που μένουν ελεύθεροι από τον Ηρακλή ο Θωμάς Τσίτας να ήταν πιο κοντά στην ΑΕΚ, αλλά ο πρώτος που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα θα είναι ο Δημήτρης Στάμου. Ο 20χρονος διεθνής μέσος προορίζεται για αντικαταστάτης του Σάββα Γκέντσογλου που θα παραχωρηθεί πιθανότατα στην Γάνδη.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ.tha player.gr