ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανέλαβε το βόλεϊ ο Φορτούνας.

Νέο τεχνικό έχει πλέον η ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕΚ καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Ματθαίος Φορτούνας θα την οδηγήσει τη νέα σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Ματθαίο Φορτούνα ο οποίος ανέλαβε να οδηγήσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο έλληνας τεχνικός την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Εθνικού Πειραιώς ενώ έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία της Γ.Ε. Μεσσηνίας, των Ναυπηγείων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ενώ ήταν μέλος και του προπονητικού επιτελείου στον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της ΑΕΚ κ. Φορτούνας σχολίασε: «Το συζητάγαμε αρκετές ημέρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε εξαιρετικό κλίμα. Γνώρισα τα παιδιά της διοίκησης και κατάλαβα ότι λειτουργούν έντονα με το συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ και σέβομαι. Είναι μια εξαιρετική στιγμή στη ζωή μου και στην καριέρα μου το γεγονός ότι έρχομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι από την αρχή στην κουβέντα που κάναμε. Θα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να ανεβεί στην Α2. Η άνοδος είναι μονόδρομος. Η ΑΕΚ θα είναι μια από τις πέντε ομάδες που του χρόνου τέτοια εποχή θα την βρει να κάνει τον σχεδιασμό για την Α2».

aek365.gr