ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σούπερ ρελάνς ,

Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε για την ΑΕΚ το σήριαλ με την παραμονή του Μίλαν  Μάνιτς. Ο Σέρβος συμφώνησε και θα παραμείνει τελικά στην ομάδα χάντμπολ, παρά τα όσα είχαν γραφτεί το τελευταίο διάστημα. Ο παίκτης είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού ωστόσο επέλεξε τελικά να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του «Δικεφάλου». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρά τα όσα είχαν γραφεί για την περίπτωση του Μάνιτς, δεν είχαν πάρει θέση σχετικά με το αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει, περιμένοντας τις εξελίξεις. Από την στιγμή που ο Μάνιτς δεν υπέγραψε σε ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΚ αποτελούσε την πρώτη του προτεραιότητα με αποτέλεσμα οι συζητήσεις των δυο πλευρών να ξεκινήσουν και πάλι. 
 
Η «Ένωση» έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση στον παίκτη ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα και στον «Δικέφαλο» και να μην συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ. Ο Σέρβος αριστερός ίντερ αναμένεται σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και να «κλείσει» και τυπικά το θέμα αυτό. Με την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ «έκλεισε» μια σημαντική εκκρεμότητα καθώς ο Μάνιτς είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στην ομάδα και ο Γιάννης Αρβανίτης ξέρει πώς να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του. 
 
Εξάλλου στις τάξεις της «Ένωσης» δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν με την απόκτηση κάποιου άλλου ξένου που δεν θα είχαν σαφή εικόνα για τις αγωνιστικές του ικανότητες.
 
 
aek-live.gr