ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νέα άδεια σε Ντιόπ, σε πρώτο πλάνο ο Μίτσελ.

Δεν επιστρέφει σήμερα ο Ντιοπ καθώς δεν ξεπεράστηκε το πρόβλημα του. Ο Μίτσελ στο προσκήνιο. Μεταγραφικά σενάρια για Γκέντσογλου.

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, ούτε θα πάει στο Τόπλιτσε καθώς το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την γυναίκα του δεν ξεπεράστηκε και αντίθετα τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολα.

Ως αποτέλεσμα, ο Σενεγαλέζος μέσος δεν επιστρέφει καθώς σε νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πήρε άδεια μέχρι τουλάχιστον να υπάρξουν καλά νέα με το πρόβλημα του.

Όσον αφορά τον Μίτσελ, ο Ισπανός μέσος είναι ο πρώτος στόχος για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα για το αν φύγει ή μείνει ο Ντιόπ. Οι δύο υποθέσεις δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, με την ΑΕΚ να τρέχει το θέμα του άσου της Μπέρμιγχαμ.

Ο Μίτσελ είναι από τους παίκτες που θέλει πολύ ο Μανόλο Χιμένεθ και φυσικά πιέζει για την απόκτηση του. Ο παίκτης έχει το πλεονέκτημα να ξέρει την ομάδα, τους συμπαίκτες του και σε συνδυασμό με την ποιότητα του, αποτελεί λίρα εκατό για τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού και φυσικά εάν υπάρχει αρνητική εξέλιξη με τον Ντιόπ, δεν θα πρέπει να χαλάσει τελείως η μεσαία γραμμή.

sport24.gr