ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

«Τρέλα» με την ΑΕΚ, τρέλα με την Αθήνα.

Από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Ελ Βενιζέλος χθες το απόγευμα, ο Ειντούρ Γκούντγιονσεν έμεινε άναυδος. Σ’ όποιον μιλούσε, έκανε αναφορά σ’ αυτό που έζησε στο αεροδρόμιο. Από τον τρόπο που του έχουν συμπεριφερθεί άπαντες στην διοίκηση, ο Γκούντγιονσεν έχει «τρελαθεί». 

Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ μέχρι και τον εκτελεστικό διευθυντή, άπαντες έχουν καταφέρει να «σκλαβώσει» τον Ισλανδό σούπερ σταρ. Είναι συνεχώς δίπλα στον ποδοσφαιριστή και του παρέχουν ότι χρειαστεί, πριν καν αυτός το ζητήσει. 

Αν πάντως ο Γκούντγιονσεν έχει, με την καλή έννοια, «τρελαθεί» με τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ, δεν ισχύει το ίδιο για την τρέλα που έχει αντιμετωπίσει στην Αθήνα. Μόλις 24 ώρες έχει συμπληρώσει ο Ισλανδός στην πρωτεύουσα και έχει δει τα…πάντα. Έχει ζήσει έναν πρωτόγνωρο γι αυτόν καύσωνα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς. 
 
Και ο Γκούντγιονσεν μπήκε το μεσημέρι στο γήπεδο των Σπάτων να κάνει μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα, αλλά βγήκε αμέσως και άρχισε να πίνει νερά. Ενώ το πρωί, βρέθηκαν και ο ίδιος και ο πατέρας του, εγκλωβισμένοι στο κυκλοφοριακό χάος που είχε δημιουργήσει στην Αθήνα, η κινητοποίηση των οδηγών ταξί.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως στον Ισλανδό δεν αρέσει η Αθήνα. Κάθε άλλο. Ο Γκούντγιονσεν και η σύζυγος του ενθουσιάστηκαν με την παραλιακή. Και είναι η περιοχή που αναζητούν σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα το θέμα αυτό θα έχει λυθεί, πριν ο Γκούντγιονσεν ταξιδέψει στην Σλοβενία.  
 
 
theplayer.gr