ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Παλικάρι και στο χειρουργείο.

Ο Νέστορας, μετά τη χειρουργική επέμβαση, που έγινε από τους κ.κ. Καμπυλαυκά και Δουβά και διήρκησε, μαζί με τα διαδικαστικά, περίπου 4,5 ώρες, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, από την οποία αναμένεται να επιστρέψει στο δωμάτιο 204, ή αργά απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι και είναι εντυπωσιασμένοι από το πόσο δυνατός και συνεργάσιμος είναι ο Κώστας Νεστορίδης, σ' αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που περνά με την υγεία του. Από το πλευρό του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, δεν έχει λείψει ούτε στιγμή η σύζυγός του, Ελένη, η οποία διανυκτέρευσε (χάρη στις ενέργειες του Πρόδρομου Τσολίδη, που βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Νεστορίδη) μαζί του, στο δωμάτιο 204 (που έχει κατακλυστεί από λουλούδια) του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου. Από το πρωί βρισκόταν στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δεν μπορούν να τον επισκεφτούν, οι φίλοι και όσοι άλλοι επιθυμούν να τον δουν.

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Ιατρικό Κέντρο, είχε και ο Λάκης Νικολάου (βρίσκεται εκτός Αθηνών), ο ανιψιός του οποίου, Γιώργος, που εργάζεται ως νοσηλευτής, ήταν στο χειρουργείο, δίπλα στον Νέστορα.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, επικοινώνησε με την οικογένεια, εξέφρασε την επιθυμία του για να δει τον Κώστα Νεστορίδη (κάτι, όμως, που δεν μπορεί να γίνει σήμερα) έδωσε ευχές για ταχεία ανάρρωση και αναμένεται αύριο να μπει στη... λίστα επισκεπτών του Νέστορα.


aek365.gr