ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Χιμένεθ: "Θα ήθελα... Τσάβι και Μπουσκέτς"

Το προφανές τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Οντράνσι στη Σλοβενία. Ο,τι δεν τον ενδιαφέρει το σκορ σε τέτοιου είδους ματς.

"Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα σε τέτοιους είδους αγώνες. Με ενδιαφέρει περισσότερο η καλή δουλειά για να φτάσουμε σε καλή κατάσταση. Αυτό που κρατάω είναι η καλή συμπεριφορά, η διάθεση των παικτών να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα παρόλο που σε μερικές στιγμές η πίεση δεν ήταν τόσο αποτελεσματική. Εννοείται ότι φάνηκε η κούραση, είναι βαριά τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή έβρεξε και λίγο η μπάλα έτρεχε πιο γρήγορα, έγινε πιο απολαυστικό το παιχνίδι και απέκτησε ταχύτητα. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί, Σίγουρα πιέσαμε πολύ αλλά κάναμε λάθη στις πάσες ένα πρόβλημα που είχαμε και πέρσι. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Έχουμε διάθεση και ενθουσιασμό αυτό πρέπει να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χέλγκασον και ο Κοντοές είναι δυνατοί παίκτες. Ο Κάλα είχε ενοχλήσεις και δεν έπαιξε. Τον Δέλλα τον ξέρω δεν χρειάζεται να τον ξαναδώ και θέλω να εκμεταλλευτώ αυτά τα παιχνίδια για να δω τους καινούργιους παίκτες. Τι μπορούν να κάνουν και τι μπορούν να προσφέρουν".
Για τη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε:

"Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτή τη στιγμή δεν θα σκεφτούμε παίκτες τους οποίους δεν έχουμε. Θα δουλέψουμε με αυτούς που διαθέτουμε. Το έχω πει και στο παρελθόν, δεν έχω έρθει εδώ για να υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ. Αν δεν υπάρχουν αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε άλλον παίκτη. Πρέπει να υπάρξουν για να πάρουμε παίκτη.

Ο Γκούντιονσεν είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και η προσωπικότητά του βοηθά στο πρεστίζ της ΑΕΚ. Ο Ντιόπ ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν τον έχουμε μαζί μας. Ο Μίτσελ ανήκει στην Μπέρμιργχαμ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αν με ρωτούσατε θα ήθελα και τους δύο εδώ μαζί μας. Θα ήθελα βέβαια και τον Τσάβι και τον Μπουσκέτς, γι' αυτό είπα πριν ότι δεν μπορούμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε, αλλά ό,τι μπορούμε".


contra.gr