ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Συνέντευξη Τύπου του Αδαμίδη.

Τα προνόμια των διαρκείας, τα μέτρα για την βία και οι Supporters . Διαβάστε την συνέντευξη του Στάυρου Αδαμίδη με τους Μιχαήλ, Κασνακίδη και Χατζηχρήστο.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00 η Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον νέο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Θανάση Μιχαήλ, τον Μάκη Κασνακίδη των Supporters αλλά και τον Δημήτρη Χατζηχρήστο που εκπροσώπησε την Original.

Έχοντας δίπλα όλους τους παραπάνω, ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκίνησε με την ατάκα: "Η ΑΕΚ είναι ενιαία και αδιαίρετη".

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τα διαρκείας*: "Ο κόσμος να ενημερώνεται από την ΠΑΕ. Για το θέμα της τριετίας κάναμε λάθος. Δεν έχουμε πρόβλημα να το πούμε. Όσοι είχαν τριετία θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 10% και η τριετία θα επανέλθει στο ακέραιο από του χρόνου."

* Να σημειωθεί ότι αρχικά (μαζί με την Ερασιτεχνική) είχε αποφασιστεί μείωση στα διαρκείας που θα διατεθούν από εδώ και πέρα, όμως τελευταία στιγμή την πήρε πίσω ο Σταύρος Αδαμίδης. Δείτε τι συνέβη με τα διαρκείας της ΑΕΚ.

Για την βία: "Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας. Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να αποτρέψουν τους πολλούς να έρθουν στο γήπεδο.
1) Έχουμε συνομιλήσει με την Original και θα δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης.
2) Θα ενεργοποιήσουμε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
3) Καταθέτουμε τις επόμενες μέρες πρόταση στην πολιτεία ώστε οι ταραξίες να τιμωρούνται παραδειγματικά.
4) Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ θα είναι πιο αυστηρά. Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να εμποδίσουν τους πολλούς να έρθουν γήπεδο.".

Για τις Ακαδημίες: "Ο κ. Κόλα αποχωρεί επίσημα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ γιατί θέλει να ακολουθήσει προπονητική καριέρα.  Σύντομα θα γνωστοποιηθεί ποιός θα τον αντικαταστήσει."

Για τους Supporters: "Θα μπουν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ".

Για την σχέση ΠΑΕ και Ερασιτεχνικης: " Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε κοντά στην ερασιτεχνική. Για να συνεχίσει η ΠΑΕ να είναι βασικός αρωγός της ερασιτεχνικής πρέπει να έχει έσοδα.

Για το γήπεδο: "Έχει πραγματοποιηθεί το πλάνο συνεργασίας για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ-ερασιτεχνικής-Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας γα το γήπεδο. Προχωρούμε δυνατά και γρήγορα για ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια."

Για τους μετόχους: "Οι μέτοχοι της ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι. Ο κ. Παππάς δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο κ. Νοτιάς προς τιμήν του βοήθησε."

Κλείνοντας έκανε πάλι κάλεσμα στον κόσμο: "Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε. Δεν γίνεται ένας σύλλογος που έχει 1.5 εκατομμύρια οπαδούς στην Ελλάδα να έχει 6.000 διαρκείας. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και την πικρία αλλά έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια.

Στην ΑΕΚ υπάρχει δημοκρατία και όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας χρειάζεται. Η ΑΕΚ, δυστυχώς, έχει μείνει μόνη. Βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν την εξυγίανση της ΑΕΚ. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα. "

Θανάσης Μιχαήλ (πρόεδρος ερασιτεχνικής):


"Η ΠΑΕ είναι βασικός αρωγός μας. Ζητάμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Οι οικονομικές συγκυρίες δεν είναι ιδανικές. Αυτό που μπορούμε να πούμε στον κόσμο είναι ότι η διαχείριση των χρημάτων γίνεται πολύ προσεκτικά.

Μετά από πολύ καιρό καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με διάθεση συνεργασίας. Είμαστε ένα σωματείο. Δεν υπάρχει διαχωρισμός".

Μάκης Κασνακίδης (Supporters):


"Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει πάνω από τα 1.300.000 ευρώ. Έχουμε γραφτεί πάνω από 1.500 άτομα. Οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων των Supporters θα συνεχιστούν. Έχουμε πάει με τον κ. Αδαμίδη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο κόσμος θέλει να βοηθήσει αλλά δε βοηθούν οι οικονομικές καταστάσεις. Τα μηνύματα ωστόσο είναι θετικά. Είμαστε πολύ κοντά στην ΠΑΕ "

Δημήτρης Χατζηχρήστος (εκπρόσωπος Original):


"Τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου ωραία. Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο ακούραστος εργάτης, ο 12ος παίκτης. Πρέπει να ασχοληθούμε με το φαινόμενο της βίας και να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ να συνεχίσει να πιστεύει.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κόσμος είναι η ΑΕΚ και όχι την εκπροσωπούν θεσμικά. Εάν ο κόσμος δεν παραδειγματιστεί από οπαδούς ομάδας της Βορείου Ελλάδας τότε έρχονται δύσκολες μέρες για την ΑΕΚ. Την πρώτη χρονιά του Νικολαΐδη πρέπει να την έχουμε καλά στο μυαλό μας.

 Είναι ντροπή να μην παίζει η ΑΕΚ μπροστά σε 30.00 κόσμου.Τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε. Πρέπει να βρούμε λεφτά να τον πληρώσουμε τον παίκτη.  Οι παράγοντες έρχονται και παρέρχονται. Μόνο ο κόσμος μένει ίδιος. Η ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή αιμορραγία. 

Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μια γροθιά στο τσάμπα και στην αδικαιολόγητη βία."


sport24.gr