ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Κις: Έμεινα για το πρωτάθλημα .

Η Κάταλιν Κις μιλάει στo aek-live.gr και την «Ώρα των Σπορ» για την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΑΕΚ και τον τίτλο που ελπίζει να πανηγυρίσει με την γυναικεία ομάδα.

Η παραμονή της Κάταλιν Κις αποτελούσε την τελευταία εκκρεμότητα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των ανανεώσεων. Η Κις ήταν μια από τις βασικές αθλήτριες της περσινής ομάδας της ΑΕΚ και ο Κώστας Παπαδημητρίου στην συνάντηση που είχαν της πρότεινε για να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Η απάντηση από την έμπειρη αθλήτρια ήρθε την Δευτέρα και ήταν θετική για την «Ένωση». Η Κις δέχτηκε και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου» και στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, όπου στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του τίτλου. Η έμπειρη διαγώνιος μια ημέρα μετά την συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας της με το «κιτρινόμαυρο» τμήμα, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την απόφαση της να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η Κις μίλησε για την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίον εξελίχτηκε ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή.Αρχικά η αθλήτρια της ΑΕΚ σχολίασε για την παραμονή της: «Πιστεύω πως η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Την περσινή χρονιά έγιναν πολλά λάθη και είχαμε κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθώσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έμεινα στην ΑΕΚ και ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», όσο για το νέο προπονητή, η

Κάταλιν σχολίασε:

«Περιμένουμε πλέον να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Πρέπει να γίνει προσεκτική επιλογή και να είναι ένας προπονητής που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα». Στη συνέχεια η αθλήτρια της«Ένωσης» μίλησε και για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Είχα πει και πέρυσι ότι το επίπεδο είναι χαμηλό και πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα πιο χαμηλό. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει όλες τις ομάδες. Και στο εξωτερικό να πήγαινα γνωρίζω ότι τα οικονομικά έχουν μειωθεί. Έμεινα όμως στην Ελλάδα και ελπίζω με την ΑΕΚ να έχουμε μια καλή χρονιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.
Συνεχίζονται οι επαφές 
Στο μεταξύ ο Κώστας Παπαδημητρίου συνεχίζει τις επαφές προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει έρθει σε συμφωνία με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας, έχει κάνει κρούσεις σε αρκετές περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό με την πρώτη επιλογή να δείχνει τελικά η επικρατέστερη. Παρότι αρχικά είχε ειπωθεί πως θα μπορούσε ο έλληνας προπονητής να είναι και ξένος, τις τελευταίες ημέρες κέρδισε έδαφος η πρώτη περίπτωση. Οι επαφές συνεχίζονται και ακόμα και αύριο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερα.

Γιολάντα Ζύκα

aek-live.gr