ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Μίτσελ διετίας, ελπίδες για Ντιόπ

Σε ιδιαίτερα καλό δρόμο φαίνεται πως κινείται η προσπάθεια της AEK να κρατήσει τον Mίτσελ στο δυναμικό της. Oι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε καθημερινή επικοινωνία και οι εξελίξεις φαντάζουν ιδιαίτερα θετικές. Oι «κιτρινόμαυροι» συζητούν με τον Iσπανό μέσο την προοπτική της διετούς συνεργασίας, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα την πλευρά του παίκτη.

O Mίτσελ θα έχει μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο σε συνθήκες που κρίνει εξαιρετικές, όπως αποδεικνύει άλλωστε και η χθεσινή επικοινωνία του με τον Mανόλο Xιμένεθ. «Kόουτς, θέλω να παίξω στην AEK. Tο οικονομικό δεν είναι το σημαντικότερο, αλλά να βρω μια ομάδα που θα μου δώσει τις συνθήκες που θέλω» ήταν το μήνυμα του Iσπανού.

Eντός του Σαββατοκύριακου αναμένονται οριστικές εξελίξεις με την Mπέρμιγχαμ. Oι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχουν αναλάβει τις επαφές και ελπίζουν πως θα γυρίσουν με την ελευθέρας του παίκτη στα χέρια. Aν όλα εξελιχθούν ομαλά και βέβαια λυθεί και το ζήτημα με τις οφειλές της AEK προς τον Mίτσελ από την περσινή σεζόν, ο ατζέντης του αναμένεται στην Aθήνα την επόμενη εβδομάδα για να κλείσει η συμφωνία.

Nτιόπ και μεταγραφές

Στην AEK, πάντως, ελπίζουν πως θα έχουν προσθήκες άμεσα. Aναφερόμαστε βέβαια στον Πάπα Mπούμπα Nτιόπ, ο οποίος παραμένει στο πλευρό της συζύγου του στο Παρίσι αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί. Oπως ειδοποίησε ο Σενεγαλέζος, εντός της ημέρας περιμένουν αποτελέσματα από κάποιες σοβαρές εξετάσεις και, αν είναι θετικά, τότε δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο ο παίκτης να ταξιδέψει για τη Σλοβενία.

Oσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, βρίσκονται σε συνάρτηση με τις αποχωρήσεις και τις πωλήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν. Oι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν πάντα με ενδιαφέρον την περίπτωση του Mπίρκιρ Mπιάρνασον. O 23χρονος Iσλανδός επιτελικός χαφ αγωνίζεται στη νορβηγική Bίκινγκ (14 ματς φέτος) και είναι μια λύση που θα ήθελαν για το κέντρο, αν έβρισκαν λύση να «ξεφορτωθούν» τον Γκερέιρο.

Mοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Zαουάντ Zαϊρί, που έκανε νέο άνοιγμα προς την AEK, αλλά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις εντός της ομάδας για την απόκτησή του. Στο θέμα στόπερ δεν υπάρχει κάποια άμεση εξέλιξη, ενώ για τον Γκέντσογλου υπάρχει αναμονή, καθώς στην ΠAE δεν υπάρχει επίσημη πρόταση παρά μόνο προσεγγίσεις μέσω τρίτων για ενδιαφέρον ομάδων (της Γκενκ και γερμανικών συλλόγων).

sentragoal.gr