ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το κυνηγητό συνεχίζεται...

Δημοσιεύματα της Κυριακής (24/07) από την Αργεντινή ανέφεραν πως η Λανούς αγόρασε το 75% της ελευθέρας του Κάρλος Αραούχο, ανανεώνοντας παράλληλα το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια. Στο άκουσμα της είδησης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνιζαν ότι θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Κιτρινόμαυροι είχαν προσφύγει στη FIFA για τον Αργεντινό δεξιό μπακ, ο οποίος είχε φύγει, αν και δεσμευόταν με συμβόλαιο. Σε πρώτο χρόνο η ΑΕΚ είχε κερδίσει την υπόθεση, αλλά στη συνέχεια η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε ασκήσει έφεση και έτσι μπόρεσε και αγωνίστηκε ο παίκτης στη Λανούς στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Πλέον, στην ΑΕΚ περιμένουν τη νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης από την παγκόσμια ομοσπονδία, αισιοδοξώντας ότι θα την κερδίσουν και ως εκ τούτου ο Αραούχο θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα futbolsinfiltro.com, που δημοσίευσε τα περί αγοράς των δικαιωμάτων του Αραούχο, γινόταν λόγος ότι ο τελευταίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός (;) από την ΑΕΚ. Γεγονός, βέβαια, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

exedrasports.gr