ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΖΩΝΗ ΣΤΟ SPORT24.GR

Η περίφημη και πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Μπομπ Κοζώνη πραγματοποιήθηκε τελικά αργά το βράδυ της Κυριακής. Τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, σίγουρα δεν αλλάζουν κανένα δεδομένο στην υπόθεση, αντίθετα δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ιστοσελίδα που την δημοσίευσε (sport24) έκαναν λόγο για παρουσίαση εγγράφων που επιβεβαίωναν την οικονομική επιφάνεια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία συνολικής αξίας 95 εκατ. δολαρίων (66 εκατ. ευρώ).

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ένα ασφαλιστήριο ζωής της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz αξίας 22 εκατ. δολαρίων.

Αυτό που είδαμε επίσης είναι για πρώτη φορά βίντεο από τον Μπομπ Κοζώνη που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δηλώνει ότι έχει πλάνο για την ΑΕΚ.

Αποσπάσματα απο τη συνέντευξη:

«Έχω μελετήσει κι έχω βγάλει ένα πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει την ομάδα, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο και την ερασιτεχνική. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα για να έρθει η μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ»

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω την ΑΕΚ και να συνεχίσει την ίδια πορεία και σε 1-2 χρόνια να είναι στην ίδια κατάσταση»

«Πρέπει να δαπανηθούν πολλά λεφτά κι η δουλειά δεν πρέπει να γίνει σε μικρό βαθμό. Πρέπει να γίνουν τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο ή να μη γίνουν καθόλου»

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε με τον κύριο Νοτιά. Το γήπεδο θέλουμε να το φτιάξουμε στη Φιλαδέλφεια. Οπωσδήποτε»

*Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί στην τελική της μορφή την Τρίτη.

Μέχρι στιγμής λοιπόν και από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τίποτα δεν φαίνεται ότι αλλάζει στην υπόθεση του ενδιαφέροντος Κοζώνη για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αντίθετα δημιουργούνται μεγαλύτερα ερωτηματικά που θα μπορούσαν να λυθούν μόνο με την έλευση του ίδιου στην Ελλάδα.

Οι μέτοχοι δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τα όσα λέει ο κ. Κοζώνης και αναμένεται την Τρίτη (μετά την δημοσιοιοποίηση ολόκληρης της συνεντευξης) να απαντήσουν μέσω ανακοίνωσης.