ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ

«Συναντηθήκαμε χθες με τον Κοζώνη στην Φλόριδα. Ο κύριος Κοζώνης δεν προσκόμισε το τραπεζικό statement που απαιτούσε το προσύμφωνο. Αντ’ αυτού προσκόμισε μία συστατική επιστολή από την «Mπανk οφ σέργουντ» Ιλινόις, χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι καταθέσεις του.

Νομίζω, ότι οι πρώτοι που θέλουν τον Κoζώνη να αναλάβει την ΑΕΚ εάν αποδεδειγμένα έχει την οικονομική επιφάνεια είναι οι παράγοντες μέτοχοι. Και γι' αυτό το λόγο με έχουν εξουσιοδοτήσει να δώσουμε τις μετοχές μας χωρίς τίμημα.

Εάν δεν προσκομίσει ο Κοζώνης τις επόμενες 7 ημέρες κανένα αποδεικτικό στοιχείο θα ψάξουμε για νέους επενδυτές ή για αγοραστή με οικονομική επιφάνεια καθότι οι μέτοχοι μετά τη παραίτηση του Νικολαϊδη το 2008 παρότι δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ το έπραξαν από αγάπη προς την ομάδα (βάζοντας μόνο γι’ αυτό το διάστημα πάνω από 10 εκατ, χωρίς τυμπανοκρουσίες).

Οι λίγοι μέτοχοι που μείναμε θα κάνουμε τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες, μέχρι να βρεθεί μία σωστή λύση για την ομάδα και καλούμε τους υπόλοιπους μετόχους να συνεισφέρουν τα μερίδια τους.

Καλούμε την Ερασιτεχνική να συμπαραταχθεί με τους μόνους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν βάλει λεφτά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι εντός της εβδομάδας βάζουμε ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ για να πιστοποιήσουν τις πηγές των εσόδων της, τα συνολικά χρήματα που εμείς έχουμε καταβάλει, το που αυτά χρησιμοποιήθηκαν καθώς επίσης και την οικονομική κατάσταση της ομάδας, για να γνωρίζουν όλοι».