ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..


Η ΑΕΚ εκπέμπει SOS προς όλους, ο κόσμος είναι στα όρια του, αλλά κανείς από τους μέτοχους της ΠΑΕ δε δείχνει να τους ακούει και η Ένωση βουλιάζει σταθερά...

Η εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι της απόλυτης διάλυσης. Αν και η λέξη «απόλυτη» είναι ένα θέμα αν πρέπει να χρησιμοποιείται τώρα, γιατί μάλλον υπάρχουν και χειρότερα κι έτσι όπως το πάνε στην Ένωση, θα τα ζήσουν κι αυτά. Και θα είναι και φυσιολογικό, καθώς αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ δεν λειτουργεί τίποτα, στην ομάδα δεν μπορούν να βρουν τη λύση μπας και βελτιωθούν λίγο και ο κόσμος δεν ξέρει τι να περιμένει και με ποιον να τα πρωτοβάλει.

Δεν μιλάει κανένας...
Εδώ και δύο εβδομάδες ο Πέτρος Παππάς εμφανίζεται ως ο μέτοχος που θα πάρει την κατάσταση πάνω του και θα αναλάβει να οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα, με πρώτο στόχο να βγει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η σεζόν και το καλοκαίρι να ψάξει για επενδυτές. Ο Παππάς, βέβαια, πριν λίγες μέρες διέψευσε ότι ηγείται κάποιας κίνησης, αλλά δεν έπεισε και πολλούς. Στο κάτω-κάτω, αν δεν είχε τέτοιες βλέψεις, δε θα έψαχνε να βρει πρόεδρο για την ΠΑΕ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Κυριακή, μετά τη νέα ήττα στην Τρίπολη, τόνισε ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις, που είναι απαραίτητες ώστε να ξέρουν όλοι στην ΑΕΚ τι τους ξημερώνει. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο, όμως, αν θα βγει να μιλήσει κάποιος από τους μετόχους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να αποποιηθούν των όποιων ευθυνών και να μη φτάσουν στο σημείο να ακούσουν κι αυτοί τα χειρότερα, ή να έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον κόσμο, όπως είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης, για παράδειγμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνεχίζεται ο έλεγχος...
Την ίδια ώρα, στα γραφεία της ΠΑΕ συνεχίζεται ο έλεγχος των οικονομικών από τους ορκωτούς λογιστές. Τα αποτελέσματα θα βγουν εν καιρώ και μέχρι τότε στην ΑΕΚ δε θα υπάρχει καμία επίσημη γραμμή για κανένα θέμα, καθώς δεν υπάρχει πρόεδρος, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πει κάτι επισήμως για τα διοικητικά θέματα. Άλλοι κρύβονται, άλλοι δεν ασχολούνται...

Ετοιμάζεται ο Κοζώνης...
Οσο οι μέτοχοι παραμένουν κρυμμένοι και φοβούνται να βγουν μπροστά, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πουν τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν με μια εταιρία στην οποία είναι μέτοχοι, ο Μπομπ Κοζώνης ετοιμάζεται για την τηλεοπτική συνέντευξη του. Ο ομογενής επιχειρηματίας ξέρει ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να στριμώξει κι άλλο τους μέτοχους και να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για αυτούς, αλλά καλύτερο θα ήταν αντί να μιλήσει, να παρουσιάσει έναν τραπεζικό λογαριασμό με 19 εκατ. ευρώ, ώστε να πειστούν όλοι ότι έχει τα λεφτά για να πάρει την ΑΕΚ.

Στα όρια ο Μπάγεβιτς...
Σε ό,τι αφορά τον Μπάγεβιτς, δεν ξέρει πλέον τι να περιμένει. Ο Σέρβος τεχνικός είναι προβληματισμένος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στα διοικητικά. Πρόθεση να αποχωρήσει δεν έχει αυτή τη στιγμή, αλλά δε θα μπορεί να κάνει υπομονή για πάντα. Οπως, βέβαια, δεν μπορούν να κάνουν υπομονή και οι οπαδοί της ΑΕΚ μέχρι να αποκτήσει η ομάδα έναν αυτοματισμό, ένα πλάνο στο παιχνίδι της.

Χωρίς Γιάχιτς σε δύο
Στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο (17η αγωνιστική) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (19η αγωνιστική), θα εκτίσει την ποινή του ο Σανέλ Γιάχιτς -μετά από απόφαση του Μπάγεβιτς- ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.